nevzatilarslan biri bana sunu anlatsın yaf . yama indirdim pes 6 . televizyon reklamlarını logolarını nasıl yapılıyo anlamadım ugrastım olmadı yaf yardım pleas . import etmek ne bide onu söleyin yaf . . . ayrıntılı acıklama istiyorum . . . : (
ua93berkay ilk önce dkz studion olması lazım sonra nereye import edeceksen o_text ya da e_texttir dkz studionun içinde new foldere tıklayıp o_text ya da e_textti seçiyonuz sonra editten import ordanda import all files diyoruz sonra bunu indirdimiz dosyaya importluyoz bu kadar ayrıca başlığı düzelt
nevzatilarslan hatalı olsa ne olacak yaf :S çözüm istedik. acemiyim daha bu foruma şimdi üye oldum . cömezim daha ögrencem ...
nevzatilarslan yaf burda pes 6 için türkiye süper ligi de içinde olan bi yama programı warmı ingiltere ligini falan düzelten oyunu yeni aldım da biliyosan link ini atarmısın ben bulamadım da
ua93berkay http://rapidshare.com/files/51596950/batigol-7.pe6.transfer.sezon0708.v2.rar.html batıgol arkadaşımın forumdan aldım arasan bulurdun bunu belgelerim konami save folder1e kopyalıcan
nevzatilarslan biliyorum daha önce cok indirdim . basıyorum bbeen den güvenlik kodunun istedigi yer gelmiyo diger uzun bi alan cıkıyo yazı için upload falan oluyo ora cıkıyo
ua_93 abi şimdi baktım kırık falan değil rapidden bişi indirdiysen 2 saat bekle bişi indirmeden sonra indir
ua93berkay Orjinal Mesajı Yazan: ua_93 abi şimdi baktım kırık falan değil rapidden bişi indirdiysen 2 saat bekle bişi indirmeden sonra indir doğru en son ne zaman indirdisen 2 saat geçmesini bekle