Hayırlı haftalar öncelikle arkadaşlar.
Rica ediyorum konu silinmesin forumu komple taradım ama sorularımın cevaplarını alamadım.
Oyunu tek CD olarak aldım kurdum şükür sorunsuz çalıştı hiç oynamamıştım ama kurcalaya kurcalaya neyin nerden olduğunu öğrendim.Oynamaya başladım transferler yaptım ilk başta iyi gidiyordum sonralarda hep yenilmeye berabere kalmaya başladım istikrar tutturamadım.Menüleri neyin nerden yapıldığını biliyorum ama işin tekniğini bilmiyorum İşte sorularım.
1-Bu oyunu ben tek cd den kurdum 640 mb toplam **acaba demomu**
2-Antreman
*Antreman da her bölge için o bölgenin adamlarına ona göremi antreman yaptırıyoruz **Örnek:Forvet oyuncularına Ofans ağırlıklı antreman defansa savunma antremanı gibi**ve devamlı o şekildemi olmalı
* Oyuncuları ne kadar zamanda 1 dinlendirmek gerekir
*Genel antreman ne zaman hangi aralıklarla yapılmalı
*Özel antremanlar için iyardımcı antrönörün mesajımı beklenmeli
*Taktik
Fenerbahçe ile oynuyorum kaybettiğimde hep değişik taktikle çıkıyorum ya tutarsa diye acaba taktiğimi neye göre belirlemeliyim.
*Transfer
Param olmasına rağmen genç oyuncular bana gelmek istemiyor geri adım atmak fln gibi bahanelerle ne yapmam gerekiyor.
Bu konular hakkında yardımlarınızı rica ediyorum,sizinde ekleyebileceğiniz ipuçları ve püf noktaları varsa yazarsanız sevinirim.
Adminlerden ricam konunun silinmemesi benim gibi acemi olan arkadaşlarında bilgi edinmesi için faydalı olabilir.
Saygılarımla