Matias Ariel Fernandez Arkadaşlar Fifa 08 demoyu çıktığı anda ilk önce ve en hızlı şekilde indirmekmi istiyorsunuz o zman Ea Link programını indirin 10 saniyede üye olun ve saatte 400 mb hızla download edin ;) Işte link : http://www.ea.com/ealink/index.jsp çıkan sayfada Get Ea link e tıklayın ;)
Matias Ariel Fernandez **eyw;)bekliyoruz demoyu bakalım çıksında indirek hepimiz..hadi Herkes EA Link'e !!!!;)**
Matias Ariel Fernandez Orjinal Mesajı Yazan: Korsan06 üyelik almak da zorya neden??sorun nedir ?? ben 20-30 sn. içinde aldım..
Matias Ariel Fernandez **Oke Arkadaşlar hiçbir sorun yok programda ben programı test etmek içinde Harry Potter Demoyu indirdim.400 mb tı 45-50 dakkada indi ;)fifa da 900 mb -1 gb olsa 2.5 - 3 saatte falan iner ;)**
N.G. BARISH Bu gece uyumak yok, demo çıkmadan,oynamadan uyuyamam.:) Bu arada ne üyeliğinden bahsettinizin anlamadım program bende üyelik falan istemedi:confused: Edit ok anladım.
ygtcann Orjinal Mesajı Yazan: Korsan06 sağol fifa 07 nin demosunuda yide burdan indirmiştim ;) cidden fark edio mu hız olarak saat tam 00:00 olunca yayınlanacak mı caba
Matias Ariel Fernandez **pfft hadi ea bi açıklama yap be bu gece yayınlamacaksan bile gün söle ya offff:(:(:(**
FifaMen Arkadaşlar EA bu,ayrıca sanırım demonun resmi çıkış tarihi 27 ağustos değil sadece bir söylentiden ibaret,şimdi düşündümde EA Uefa 06/07'de bize attığı kazığı(demoyu çıkarmayarak)yine atabilir tabi çıkarmayarak değil,geç çıkararak...