Venom Mükemmel kurtarışlar yaparsınız, kimse sizi dikkate almaz; ancak bir hata yaptığınızda vay halinize! İşte kalecilerin unutulmayan hataları: http://www.youtube.com/v/4WPWKadCeUk>http://www.youtube.com/v/4WPWKadCeUk type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">
Ayrton Senna Da Silva Evet. Guzel atmis. Nedense kaleci hatasi deyince aklima Westerveld'le Peter Schmeichel geliyor. :D
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: Ayrton Senna Da Silva Evet. Guzel atmis. Nedense kaleci hatasi deyince aklima Westerveld'le Peter Schmeichel geliyor. :D Westerveld tam bi hata makinesı idi :D bende sadece onu hatırlarım açıkçası gözümde en kötü kaleci konumunda.
crdsa Kendi kalesine atanı biliyorum. Çok sevdiğim bir pozisyondur. Volkan ve Myhre'yi göremedim :D Benim de içeri almışlığım var geri pasları :) Yukardan gelen top kalecinin kafasına çarpıp girdiği pozisyonu da görmüştüm. Süper!
Mad_Dragon kalecilik diyince aklıma Juventus-Bremen maçı geliyor. 2005-2006 Şampiyonlar Ligi 2.Turu'nda karşılaşmışlardı.ilk maçı Bremen'de Werder 3-2 kazanmış ve Torino'daki maçın son dakikasına 1-1 girilmişti.Werder'in kalecisi Wiese değil başka biri olsa Juve farka giderdi ama Wiese harika kurtarışlarla Juve'ye bir türlü geçit vermiyordu.ama gel gör ki son dakikada havadan gelen topu elinden kaçırdı ve Emerson boş kaleye golü atarak Juve'yi çeyrek finale taşımıştı.