ekinmise **Arkadaşlar fifa 07 hata veriyor her seferinde oyunu oynayamıyorum ve cdside Elimde Değil Yeniden Yükleyemiyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardım edermisiniz**
Ekselans **Yükledigin yamaları silmeyi denemelisin önce. Yada yama dosyalaarını silerek düzeltebilrsin.. Bi fikir daha data dosyasını bulabilrsen netten indir datanın dısyalarını orjınale çevir.. Benden bukadar :D bol şans**
quaresma17 eğer hata crack attığın halde crack istiyorsa ki şahsen bu hatayla karşılaştım oyun korsan die fifa crack patch no dvd die bi yama war onla düzelebilir
ekinmise Yok ARkadaşım Ben Oyunu Düzgün Bir Şekilde Yükledim Taa Düne Kadar GüzeL Bir Şekilde Oynuyordum Dün Birden Bi re Oyun Hata Vermeye Başladı Ve Şuan Açamıyorum
djsersery beyler bende fifa 2007 4 cd war ama yükleyemiyorum daemon tools u da kurdum ama olmuyo ayrıntılı yardım edebilirseniz sewinirim.bir_zamanlar_02@hotmail.com simdiden tesekkürler
djsersery beyler acil yardım beqliorum.KO ya başladıımdan beri fifa oynamadım şimdi cd sini aldım yüklenmio.bir_zamanlar_02@hotmail.com