Makaay http://www.youtube.com/v/6kL9rx3CEkM>http://www.youtube.com/v/6kL9rx3CEkM type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> http://www.youtube.com/v/Od2OxefhEoQ>http://www.youtube.com/v/Od2OxefhEoQ type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Antu'ya düşen bir konu hakkında paylaşım yapmak istedim.Evet hepimiz takımlarımızı cok seviyoruz,yeri geliyor birbirimizi kıracak kadar ileri gidiyoruz tartışmalarımızda.Tribünlere cıkıyoruz küfürler ediyoruz,mevzu cıktı mı kavgadan kacmıyoruz ama hiçbir zaman bu kadar adice şeyler yapmadık birbirimize. su an bildiğim tüm küfür dağarcığını dökmemek için zor tutuyorum kendimi.Futbol falan değil bu‚taraftarlık değil‚insanlık hiç değil.İnsan değil bunu yapanlar‚hayvan da değil hayvanlar bile böylesini yapmaz.Delikanlılık kelimesi düşmüyor videoda bunu yapan insan olamayan varlıkların agzından ama delikanlılık buysa yazıklar olsun yani. Bu sene ankaradan bursa deplasmanına gittiğimizde‚uludağ üni de okuyan bir arkadasımı ziyaret için bizim tayfadan ayrılmıstım.Üstümüzde formalar‚atkılar.Bi mekanda o arkadasla yemek yiyip sohbet ederken 3-5 tane bursalı gelip artislik yapmıslardı‚dişimizi gösterince cekip gittilerdi sonra.ardından baska bursalılar gelip özür dileyip adam gibi masamıza katılmıslardı sohbet etmiştik.Malesef kitlenin içinde hayvan lafını bile haketmeyenler de var işte.Aklıma ilk yarıdaki bursa macı geliyorda mabeddeki‚migrosa girdik biz bursalı vatandaşlar yanımızdan gectilerdi tribünlere girişte‚ ne bir laf atan oldu‚ne başka birşey.Adamlık budur işte‚delikanlılık budur. Kanım dondu diyecek baska birşey bulamıyorum.Arkadasa geçmiş olsun‚diğerleri de Allahlarından bulsunlar...
mmk sadece ilk 30 saniyeyi seyredebildim ve durdurdum..sevmem böyle şeyleri çünkü böyle küfürler falan başlıkta yazdığı gibi insanlığa sığmıyor..saçma sapan şeyler,hele takım için fazla polemiğe girmemek lazım,fanatikliği sevmem,fanatiklik yanlış bi'şeydir;takımını,değerlerini,sevdiklerini korumak başka,fanatiklik başka şeyler..zaten bizde spor bambaşka bi yönde ilerliyor ya,hayırlısı..
Madd.Dogg bu kadar igrenc bise olamaz yhaw insanlik nerede tuttugu takima gore bir insana boyle birsey yapilabilirmi hemde sokak ortasinda gercekten igrenc kanim dondu
LuNaT1C Allah belalarını versin ne diyeyim manyaklık delikanlıyız diye dolaşıyorlar futbol gitgide kötüleşiyor..
Gilmour bütün tüylerim diken diken oldu. böle bişe olamaz olmamalı! bölesine "İLGİNÇ" bi zihniyeti aklım almıyor! yazık hem de çok yazık
Sickness Gerçekten yazık,ne hale gelmişiz utanmamız lazım.Bir insan farklı takım tutuyo diye adamın korkusu yüzünden belli oluyo,bunu yapanların aynısını yapanlara yapıcaksın.. Orjinal Mesajı Yazan: _CaN.CaN_ iste carsi boylelerine karsi birkez daha kanim dondu çarşı,ua,gfb hepsi aynı hepsinin vardır böyle olayları hiçbirinin savunması olamaz.Çarşınında var böyle olayları merak etme bundan örnek alması gereken tüm taraftar grupları.
Madd.Dogg elbette var yok degil goruyoruz yasiyoruz heryerde ama ben bu yonune karsiyim futbol dostluk oyunudur kimimiz ingiltereyi beyenmiyoruz ama ben hicbir zaman bir galatarayli veya bir fenerbahceli taraftar ile birlikte oturup stadyumda mac izleyemicem///
_TaYLaN_ vay be ama delikanlilarmis...15 kisi bir kisi'ye karsi...aslinda kisi bile demiceksin bunlar'a ama simdi hayvan desem hayvanlar'a hakaret olur...
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: _CaN.CaN_ iste carsi boylelerine karsi birkez daha kanim dondu Ben çarşı mensubu adamların da tek buldukları rakip takım taraftarlarına saldırdıklarını biliyorum.Öylesi böylesi,fenerlisi,besiktaslısı,bursasporlusu değil yani mevzu.Bu insanlık ayıbıdır,ayıp da yapan herkesindir...
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Bu sene ankaradan bursa deplasmanına gittiğimizde‚uludağ üni de okuyan bir arkadasımı ziyaret için bizim tayfadan ayrılmıstım.Üstümüzde formalar‚atkılar.Bi mekanda o arkadasla yemek yiyip sohbet ederken 3-5 tane bursalı gelip artislik yapmıslardı‚dişimizi gösterince cekip gittilerdi sonra.ardından baska bursalılar gelip özür dileyip adam gibi masamıza katılmıslardı sohbet etmiştik.Malesef kitlenin içinde hayvan lafını bile haketmeyenler de var işte.Aklıma ilk yarıdaki bursa macı geliyorda mabeddeki‚migrosa girdik biz bursalı vatandaşlar yanımızdan gectilerdi tribünlere girişte‚ ne bir laf atan oldu‚ne başka birşey.Adamlık budur işte‚delikanlılık budur. Kanım dondu diyecek baska birşey bulamıyorum.Arkadasa geçmiş olsun‚diğerleri de Allahlarından bulsunlar... Ankara'da da pek farklı deil, biliyosundur Barış abi. Bu sene dersaneden bi arkadaşın kolunu 2 yerinden kırdılar, üstünde bjk atkısı var die, çocuğun öss gitti, tekrar hazırlanacak.. Bi atkı yüzünden çocuğun geleceğiyle oynadılar bilmemneler.. Sora yine dersanenin önünde bi bjk formalı birini hastanelik ettiler, Bursalılar da vardı bu olayda A.Gücü-BJK maçı öncesi. Bu kadar şerefsizlik olmaz.. Bunun gibi birsürü olay da oluyo daha.. Bi taraftarlık yaptıklarını iddia ediyolar. Bi çözüm bulunması lazım artık, yoksa bir hiç uğruna nice canlar yanmaya devam edecek..
_TaYFo_ Karşınızda Delikanlı Bursaspor taraftarı,Delikanlı Texas !? Bunlar işte böyle Bursa'da delikanlılık taslarlar.Ramazan vaktinde boş Çarşıyı bastık diye kahramanlık gösterisinde bulunurlar..Trajikomik...Çarşı ve Beşiktaş üzerinden prim yapmaya çalışırlar.Küme düşme muhabbeti hikaye.Akıllarınca Anti İstanbul hareketi altında ellerine ne fırsat geçerse kullanırlar.Herkes haddini bilecek.Beşiktaş'la akıllarınca uğraşmaya devam ederlerse o 104 yıllık şerefli mazinin altında çok kötü ezilecekler..
Cesc Bugünde yaptılar şerefsizliklerini.. Önce Galatasaray taraftarlarını taşıyan otobüsü taşlamışlar, sorada Galatasaray taraftarları uyurken otobüse saldırmışlar. Ali Sami Yen'e geldiklerinde sağ çıkamayınca da Galatasaray taraftarı yaptı oluyo.. Kesin olaylar çıkacak 2. yarıda ki maçta..