Solid Snake Arkadaşlar ben fm scout kullanıyorum ve ordan baktığımda agüeronun potansiyeli 199 şu anki durumu 193 hızı 19 hızlanması 18di ve scoutta potansiyel özelliklerini gösterdiğimde hızı 20 hızlanması 19 oluyordu ancak agüero büyük bir sakatlık geçirdi ve şu an abilitysi 194 potansiyeli yine aynı ama şimdi hızı 17 hızlanması 16 ve de potansiyel olarak da en fazla hızı 17 hızlanması 16 olabilir diye görünüyor benim burda çok kafam karıştı yardım ederseniz sewinirim
Cesc Sakatlıkta düşer tabi değerleri. Scoutla hiç uğraşmam ama sakatlaktan kurtulunca eski haline kesin döner, üstüne çıkması ise antreman programına vs bağlı.. Takma kafana
Burix_1907 o fm scout çok yanlış bilgiler veriyo bende 15 yaşındaki bi futbolcuyu potansiyel özelliklerine baktım adamın sadece markaj hariç hepsi 20 olcakmış :D :D :D yani bunların bazıları yanlış
Solid Snake Abi ben hiç rastlamadım hepsi 20 olana bende de 5 kişinin potansiyeli 199 4ü bende zaten :D bi walcott u alamadım ama hiç rastlamadım hepsi 20 olana