phatuphatu radyonun dediğine göre De nigris ilginç bi gol sevinci yapmış :) Başına maske mi takmış ne :D De nigris FM'den tanıom iyi golcüydü benim kariyerde :)
the killer De Nigris'in golden sonra taktığı maske yüzünden sarı kart görmesi garip geldi bana. Bir şey soracağım, 2 sene önce Beşiktaş maçında Hasan Kabze'ye kart çıkmış mıydı şapkalı sevincinden dolayı?
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: the killer De Nigris'in golden sonra taktığı maske yüzünden sarı kart görmesi garip geldi bana. Bir şey soracağım, 2 sene önce Beşiktaş maçında Hasan Kabze'ye kart çıkmış mıydı şapkalı sevincinden dolayı? hayir cikmamisti ama besiktas maci degil'di o denizli maciydi...
the killer Orjinal Mesajı Yazan: _TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: the killer De Nigris'in golden sonra taktığı maske yüzünden sarı kart görmesi garip geldi bana. Bir şey soracağım, 2 sene önce Beşiktaş maçında Hasan Kabze'ye kart çıkmış mıydı şapkalı sevincinden dolayı? hayir cikmamisti ama besiktas maci degil'di o denizli maciydi... Pardon, yanlış hatırlamışım. Ona kart çıkmadıysa, De Nigris niye kart gördü acaba?
Gökhan Pardon, yanlış hatırlamışım. Ona kart çıkmadıysa, De Nigris niye kart gördü acaba? Bu sene yeni kurallar getirilmiş, Dünya genelinde. (Radyo"da böyle söylendi, oranın yalancıyısım.)
_TaYLaN_ Orjinal Mesajı Yazan: Gökhan Pardon, yanlış hatırlamışım. Ona kart çıkmadıysa, De Nigris niye kart gördü acaba? Bu sene yeni kurallar getirilmiş, Dünya genelinde. (Radyo"da böyle söylendi, oranın yalancıyısım.) ama sacma bence bu kural yüzünden böyle güzel gol sevinclerini göremicez...
FifaMen Yine iyiyiz yendik...Ayrıca yine gol atan bir Semih,artık bu ve bunun gibi adamlar varken yedekte üstüne bide Fatih Tekke'nin alınması yanlış olur. Şayet Fatih Tekke Fenerbahçe'ye gelirse Semih'in Fenerbahçe'de durması daha da yanlış olur kannımca...
xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: hipermegacoolstar bu maça genç bi kadroyla çıkacaz. iyi koşarlarsa falan alabiliriz bence. niye?atletizimmi ki bu?
Ayrton Senna Da Silva Bazı arkadaşlar bu kadroyu çok koştuğu için sevmişler herhalde. Futbol sadece koşmak olsaydı, maçlar Veli Efendide oynanırdı.... Orjinal Mesajı Yazan: ◊ τωįsτεяⁿ ◊ Zico'nun Gençliğe Hitabesi. Gençliğin Zico'ya Cevabı :D