şimdi birkaç ipucuyla başlayalım: bakın yeni bir stadmı yaptınız sadece kendinizmi oynamak istiyorsun yani bir anlamda denemek istiyorsunuz gerekli olan şeyler biggui, fshed ve fatbhbuilder , ayrıca öncesinde db editörü hemen db editörü ile fifa.db dosyasının yedeğini aldıktan sonra açın . stad id leri içinde boşolan id nolarını bir kağıda kaydedin ancak bir not: 7 nolu boş görünür ama highbury var onda kafanız karışmasın diye isterseniz uzak durun . çünki bazen stadınızı yüklediğinizde aydınlatma olmadığı halde bu stadın aydınlatması vs çalışıyor neyse. diğerleriniz ekleyin ve pratik olsun diye id nolarını isim olarak belirleyin. sonra kaydedin ve aynı db dosyasını bir anlamda cm07 ile açın yani cm07 açıp auto yu tıklayıp açın. sonra o eklediğiniz stadların database isimleri yazdığınız gibi ama oyunda ise isim yeri boş kalır hemen oralarıda doldurun bu arada uzun gibi görünen bu işlemi sadece bir kez yapacaksınız ona göre sıkılmayın hemen bu işlemde bitince stadları bir kontrol edin pratik olması açısından sadece 1 ve 3 nolu yani gündüz ve yağ gece seçeneklerini açık bırakın. burayıda kaydedin ve kapatın cm07 yi orda işiniz bitti artık bundan sonrası daha zevkli ve pratik. şimdi o edit dosyanızı oluşturdunuzmu elinizde hangisi var 715_33_1.O mu olsun hemen 715 i 714 yapın 33 de boş olan bir id nosunu yazın aklınızda tutun bu noyu neyse biggui ile daha önce bir çok arkadaşın yayınladığı stadların fsh dosyalarından mümkün olduğunca az tp resimli olanlarından birini açın hep stad yaparken eğer tek tp olacaksa standart kullanın yani mesela tp00 olsun hep karıştırmamak için neyse bir t226 fsh dosyasını açın ama ne ile fshed açın ordan fsh dosyasını seçin eğer tp00 varsa tp00 dışında kalanları kafanız karışmasın diye silin hersildiğinizden sonra işinizi garantiye almak için kaydedin. sadece skcd ve tp00 lar kalana kadar yani( 2 ad) kalana dek silin en sonunda ikisi kalıncada kaydedin ve tp00 üzerine gelip resmi değiştirin nasıl hani stadium builder size bir adet bmp resmi oluşturdu ya onu hemen png ye çevirin ve fshed ile png yi yükleyin ve save edin. fsh de tamam ama fshnin ismini yani id nosunuda yine kullanmak isetdiğiniz id nosu ile değiştirin sonra önce o dosyasını 2 nolu big dosyasının için ebiggui ile atın 4 nolu big dosyasının içinede fsh dosyasını atın bir fatbhbuild çekin hazır girin oynayın bakın biliyorum belki uzun gibi görnüyor ama innan bana 30 sn içinde oyuna atıp oyunuyorum zamanala pratikleşeceksiniz yani cm07 ile zaman kaybetmeyin diye söylüyorum stadların yerleri hazır olduktan sonra ko9lay herşey neyse devam edeceğim