Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 2. haftasında kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisileri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan antrenman öncesi Kulüp Başkanı Ahmet Şan futbolcularla bir toplantı yaptı. Daha sonra yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından oyuncular antrenmanı top çalışmasıyla sürdürdü. Konyaspor'un genç oyuncusu Eren Şen, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçına iyi başladıklarını belirterek, "Zor maç olacağını biliyorduk. Çok iyi mücadele ettik. Beşiktaş maçında 1 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Biraz şansızdık. Gol atamadık ve sonuçta 1-0 mağlup olduk" dedi.
Hafta sonu Kayserispor ile kendi sahalarında yapacakları maçtan galip ayrılmak istediklerini belirten genç futbolcu Eren Şen, "Ligde kendi sahamızda ilk maçımızı Kayserispor ile oynayacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.
Bu sezon hazırlıklarını hiç sakatlık yaşamadan tam olarak yaptığını ifade eden genç oyuncu Eren Şen, "Geçen sene iyi performans yakaladığım zaman hep şansız sakatlıklar yaşadım. Ama bu sezon kendimi çok iyi hissediyorum. Sakatlık yaşamadığım takdirde bu sezon çok daha iyi performans sergileyeceğime inanıyorum. Her futbolcunun bir hedefi vardır. Benim hedeflerimin arasında da Milli Takıma gitmek var. İleride çok iyi maçlar oynayarak Milli formayı giymek istiyorum" dedi.
CM 03/04'te tanıdım onu. oyunda çok iyiydi. bir de Thun ile şampiyonlar lignde oynamıştı galiba.