cangele9 arkadaşlar sitede bu konuyla ilgili konu vardı ama orada link kırık kar yamasını yapmayı bilen varsa veya kar yaması yapmayı bilen arkadaşlar yapım programlarını verebilirmi lütfen
cangele9 lütfen yardım eden yokmu bu arada kar yaması belki çıkacak olan SCN-TSL 07 The Pure Football yamasında olabilir özelliklerin bazısı verilmiş orda yazmıyo ama gerisi sürpriz yazılmış onun için içimde bi umut var inşallah olur
cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: umutdadali saol cangele süpersin kardeş kardeş bişey değil sende oldumu kar yağıtormu bende fatbuilder2006 onun için builde basınca runtime 9 hatası veriyo sende olduysa nasıl yaptın yazsana
sitting **arkadaşlar bu oyunu bozuyor ben denedin dün rastgele maç oynaya biliyorsun ama hazırlık maçında atıyor **
hipermegacoolstar Orjinal Mesajı Yazan: cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: umutdadali saol cangele süpersin kardeş kardeş bişey değil sende oldumu kar yağıtormu bende fatbuilder2006 onun için builde basınca runtime 9 hatası veriyo sende olduysa nasıl yaptın yazsana evet aynısı bende de oldu. hem de fifa 07 datanın içine kurdum. bi yardım edecek biri çıkarsa güzel olur
istanbullu57 CALISMIYOR DOGU DÜZGÜN LİNK VAR MI ? arkadaslar bu fıfa 2006 icin olanı verdigin link fıfa 2006 ya oluyor indirdigimizde sadece isim degişmiş yani dosya adı 2007 ama iceriği 2006