cangele9 Face yapan arkadaşlardan bi isteğim olacak lütfen TSL hakemlerinin facelerini yapabilirlermi bi zahmet
galatasarayli67 net resimleri varsa koyun yapalım;)ben tatilden döndüm bi kaç face işim var onlar bittikten sonra yapmayı denerim;)
cangele9 saol kardeş sen herkese hep yardım ediyosun tebrik ederim bütün hakemlerin resimleri ve birkaç bilgileri http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&page=hakem reklam olarak algılamayın
gokhanka Faceleri creation master 07 ile yükleyebilirsiniz.Creation master 07 programı ve kurulum dökümanı pakette mevcuttur.İyi oyunlar dileğiyle... DOWNLOAD-TSL Referee Faces
gokhanka resim lazım arkadaşlar çok net,büyük ve önden çekilmiş olması gerek ben bulamadım.kalitesiz bir resimden fırat aydınus yaptım ama pek iyi olmadı bi de siz bakın.Diğer hakemlerin resimleri de çok kaliteli değildi açıkçası. Fırat AYDINUS FACE:
BURAK67100 Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka Faceleri creation master 07 ile yükleyebilirsiniz.Creation master 07 programı ve kurulum dökümanı pakette mevcuttur.İyi oyunlar dileğiyle... DOWNLOAD-TSL Referee Faces kardeş lini yenilermisin