Bugün FM oynarken GS-Rize lig maçında bir frikikte barajdakilerin çokluğu. 1-0 öndeyim ve 18. dakika. Frikik oldu 4 defansım geride adam tutuyor, diğer herkes baraja geçmiş. Bunu anlamadım. Öndeyim. Öyle önemli bir frikik değil. Golü yesem nolur? Ayrıca barajda çok kişi olmasının anlamı yok. Adam köşenin olduğu yerden yukardan atıyor topu. Kalenin diğer tarafına giden yolu kapatmak için baraj sayısını arttırmaya ne gerek var? Ayrıca hücum oynayan bir takım GS. Bir kontraatak hiç fena olmazdı. Neyse olmuş böyle yapabileceğim bir şey yok. Kullandılar frikiği, top barajın üstünden ağlarla buluştu. Altta spiker de diyor ki : Baraj şutu iyi engelledi. Ama top hiç baraja çarpmadı.

Bu golden sonra üst üste frikik golleri yemeye başladım. GB Türkiye Kupası maçında gol attım, yedim, attım. 2-1 oldu. Sonra ikisi aynı kişiden(Burhan,yaş33,Defans) aynı yerden aynı yere atılan frikik, biri de normal pozisyonla gelen gol olmak üzere üç gol yiyip 4-2 yenildim. Ayrıca iki frikikte de Serdar Taşçı faul yapmıştı ve ikisinde de sarı kart gördü. Kırmızı kart beni çok zorladı. Daha sonra da başka bir takımdan dadha frikik golü yedim. 3 maçta 4 tane yedim ve bunlar yükselen form grafiğimden sonra çok kötü oldu. UEFA kupasında çok iyi gidiyorum. Ligde de çok iyi gidiyordum ama üst üste puan kayıpları başladı. Türkiye Kupasında gruplarda bir maç yaptım, o maç da anlattığım Gençlerbirliği maçı. Ceza sahası yakınlarında frikik yaptırmamam veya frikiklerin gol olmasını engellemem için ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Resimde barajda gördüğünüz Jovanovic adlı oyuncuyu tavsiye ederim. 25 yaşında iyi bir futbolcu. AML ve ST oynuyor. Sol ayağını çok iyi kullanıyor. Hiç hatasını görmedim.
Serdar Taşçı da çok iyi oyuncu. Bundesliga'da şimdi Stuttgart'ta çok iyi oynuyor. Oyunda da çok gereksinim duyduğum bir oyuncuydu. Ve 9 milyon dolara aldım. Verdiğim paraya değdi. Defansın ortasında oynatıyorum. Linderoth'un yanına veya yerine biri gerektiğinde onu ön libero olarak oynatıyorum. Her iki pozisyonda da (DC-DM) çok iyi. Yavaş değil, teknik özellikleri kötü değil, genç. Süper bir oyuncu.