Metin_Oktay Uzun süreden beri yapmayı planladığım fakat bir türlü vakit bulamadığım Galatasaray Background Paketi'ni sonunda hazırladım.Galatasaraylılar için süper bir yama oldu.Yamada tam 20 tane Galatasaray arkaplanı var.Link eklendi.İyi oyunlar.... LİNK: http://files.filefront.com//;8158629;; Metin_Oktay>>>>>>>>>>SoccerTurkey FifaTeam Not :Benden izin almadan yama başka sitelerde yayınlanamaz.
mehmet_63 elıne emegıne saglık aradıgım yamaydı sende olmasan gs adına kımsenın bı sey ayptıgı yok cok tesekkurleer urfalı memo dan saygılar
hipermegacoolstar bu kadar güzel yama yapmışsın. Ben de faruk gibi gsli olsam hiç vakit kaybetmeden indirirdim.:D:D:DSana zahmet diğer takımlara da şöyle bir yama yapsan çok güzel olacak:D biraz garip olucak bi gsliye fbye arka planı yap demek ama yapsan güzel olurdu:D:D:Dçok güzel yapmışsın tebrikler
halilchat işte bu be millet fenerbahçeli çıkarıyo gs gelcek diyo yapmıyo ben bunların nasıl yapıldığını bilsem yaparım da bilmiyorum yapsam fifa 07 gs li olur:D tebrikler hemen indiriyorum
112008 ben linki indirdim ancak icinden 19 tane big. uzantili datei ve check.txt dosyasi cikti ve bunu nereye kurucagimi bilmiyorum. bir yardimci olurmusunuz? LÜTFEEEN!