03Gs1905 NBA Live 08 will feature eight international teams: Spain, Greece, USA, France, Germany, Italy, Argentina and China. And you will be able to play with them in the Play Now mode, as well as the new FIBA World Championship Mode
the killer Orjinal Mesajı Yazan: CrAzY_YiqiT China var biz yokuz ha Çin tamamen politik bir eklenti. Ayrıca bunu da bekliyordum, sonunda NHL'de de mevcut olan(en azından eski oyunlarında, yenileri oynamadım) ülke takımları ekleme olayını yapmışlar.
bandobras Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Önce sevindim ama Türkiye'nin olmadığını görünce sevincim azaldı.. bence bu bir deneme....yani tutulursa bence daha çok takım konucak:D
volkan_fb Arkadaşlar çinin olması çok normal milyarlarca kişi var ve ailede sadece üç kişi var her ailenin aldığını düşünsek EA paraya para demiyo ve yao olayı var
captivity nba live 07 de de var hem euro hem ispanya takımları 9 tanede ülke euroda fenerle,efesde var. türkiye ,litvanya,almanya,yunanistan,ispanya,amerika,fransa,vs. istersenis linki veririm indirirsinis..
bandobras o yama kardeşim yani oyunun kendi içinde olan bişey değil...öyle düşünürsen bendede TBL 2007 var:D