PsYchO Sniper Arkadaslar bi kac Cover calismasi yaptim en cok hangisi hosunuza gitti? Benim sahsen C hosuma gitti effectler ile.. Orjinal Cover: A) B) C) D) E) F) G) H)
PsYchO Sniper koyacadim ama dogru dürüst bi resim bulamadim roberto carlosun fb formasi ile resmi yoktu...
Lvnt_Asn olunca yaparsan bir fbli olarak seviniriz ve sahsen appiahın kulak hareketini yaparkenki resmi çok yakısır .....
PsYchO Sniper Orjinal Mesajı Yazan: LEENT_ASN olunca yaparsan bir fbli olarak seviniriz ve sahsen appiahın kulak hareketini yaparkenki resmi çok yakısır ..... Evet haklisin iyi fikir saol;)
faruk1907 Yaa Anlamıyorum Şu Ricardinho Yu niye Koyuyorlar Yaw Alexi koy,Lincoln ü Koy,Delgado Yu koy Ricardinho ile ne işimiz var Herşeye onu koyuyorlar.
Lvnt_Asn EVET appiah çok yakısmıs bak sağol eline sağlık....yenilerini bekleriz daha yaratıcı olanları eline saglık tekrar....
FifaMen Çok güzel olmuş coverlar yanlız oyun çıkınca bu coverları sahte oyun kapaklarında görmemiz çok olası:)Kendini zeki sananlar umarım coverı çalıp oyun kapağı diye basmazlar...
The Undertaker. Orjinal Mesajı Yazan: Erdi39 carlosla lincoln beraber çok güzel olur bence... BENCEDE COK İYİ OLURDU.