al_pacino Arkadşalar ben bi roberto carlos facesi upload ettim faceyi kim yaptıysa saolsun roberto carlos turuncu oldu kendi renginde eli yüzü düzgün bi roberto carlos facesi yaparsanız sevinirim yeda uğraşmam diyorsanız oyundaki orjinal faceyi upload ediverin bari (tabi cmden faceyi yüklicem)
serhat90 ben carlos yapmıstım forumda vardı araştırsan bulurdun ama al koydum yinede link http://dosyam.net/?id=nij7l9
Kerem **vede bu faceyi çok severim ben çünkü mat renkli olduğu için baya güzel durmuştu oyunda keşke silmeseydim eski resimleri ;)**
al_pacino arkadaşım bu face turuncu gözükmez demi r. carlosun orjinal renginde mi ? Ama benim pcdeki faceden daha kötü olamaz bu arada face dehşet-ül vahşet olmuş
al_pacino faceyi yükledim çok güzel oldu birde bende alex face vardı saçlı sonra kel alex yğkledim oyunda duran toplar hariç kafasının keli kırmızı gözüküyo sanki biri kafasına domates atmış gibi alex face varsa tekrardan sevinirim.
Kerem Kelliğini gidermek için herhangi bir oyuncunun saç dosyasını oyuna aktar Alex'in IDsinde ;) Ekleyeceğin saç dosyasının adı : t22__135460_0.fsh olmalı sonra kırmızılık gider ;)
al_pacino dediğini anlamadım ben şöyle yaptım aklıma gelen ilk kel graveseni seçtim saçını pcye kaydettim sonra alexi açtım gravesenin kelini alexe aktardım oldu :)