kartal_meho arkadaşlar genç yetenekleri nasıl avlıyorsunuz BEN BJK yi yönetiyorum ama genç yetenlerden anlamıyorum özellikler yüksek ama formu vasat. Sizden genç yetenekler BEKLİYORUM :) TEŞEKKÜRLER.
Cesc Akram Roumani: DL : Lahm'ın adı değişik versiyonu.. Dele Adeleye: DC : 17 yaşında defansın belkemiği.. Devamı gelecek..
Venom Buradan FM Genie Scout'u indirip kullanarak bulabilirsin. Potansiyel Yeteneği 200'e yakın olanlar iyi antreman programlarıyla mükemmel oyuncu haline gelebilirler.
cucumber Orjinal Mesajı Yazan: Venom Buradan FM Genie Scout'u indirip kullanarak bulabilirsin. Potansiyel Yeteneği 200'e yakın olanlar iyi antreman programlarıyla mükemmel oyuncu haline gelebilirler. yha abi bunu indirdim ama açamıorm bi yardm etsen...
olgacozturk Orjinal Mesajı Yazan: yasin17 cardenas die bi oyuncu var MR oynuyo 19 yasinda frikikleeri kacirmas... cardenas amrc amc daha iyi ama kolombiyanın açık olması lazım
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: olgacozturk Orjinal Mesajı Yazan: yasin17 cardenas die bi oyuncu var MR oynuyo 19 yasinda frikikleeri kacirmas... cardenas amrc amc daha iyi ama kolombiyanın açık olması lazım Açık olmasına gerek yok database huge yap.
Imagine Orjinal Mesajı Yazan: olgacozturk olmayo denedim arkadaş huge demiş bu huge database ayrı bir şekilde yükleniyor, herhalde sen large yapıyorsundur.Huge databease ile ilgili bilgi cesc'te vardır;):)