cuneyt273 arkadaşlar bende erodivisie ın tsl ye cevrilmiş option file ı var. Turkcell ligi formalarım da var ama bu formaları kitserverdan oyunda cıkartamıyorum.yardım lutfen. map le alakalı bi problem galiba.
Nigo1907 map dosyana 124,"TSL\Ankaragücü" seklınde no lar artarak yazıcn olmassa sna optıon fıle we kıtserverımı da yollarım ama tsl dekı bırıncı takım nese onun adını yazcan ole sıra ıle o 124 u de dewam ettırıceksın o kadar sora setup yap tamamdır kolay gelsın...
Nigo1907 optıon fıle yenı transferler adlı konuda war benım yukledıgım msn nını verıırsen mapı de yolıım
power4391 yha kardeş bana da bi yardım etsen ben de turkcell s.l. others c de nasıl yapıcam k91_power@hotmail.com
sniper7 aga bana da yollarmısın şu option file ile map dosyanı. şimdiden teşekkür ederim. yattara06@gmail.com
magic93 http://rapidshare.com/files/81583750/pes_6_2007-2008_Final_.rar.html kendim hazırladım bazı bölümler hariç tabi:) kurumlum çok basit
semih6767 magic sen fb lisin heralde fb li oyuncuların gücü (99) fb cok aciz bi takım olsa grek 99 da olsa yendım yama sılıom pc den fb normal olsa paylasımın güzel derdim