İETT otobüsü, bariyerlere çarpıp 2′ye ayrıldı! Parçalanan körükten yola fırlayan yolcu öldü..
İstanbul, Bağcılar’da; kontrolden çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı.
Ortadan ikiye ayrılan otobüsün körüğündeki yolcu hayatını kaybetti. Bir yolcu hafif yaralanırken, diğerleri kazayı yara almadan atlatttı. Şoka giren ve sürekli ağlayan yolculardan birini, olay yerine gelen ailesi tesellî etmeye çalıştı.
Kaza, bugün saat 06.45 sıralarında TEM Otoyolu Aksaray Kavşağı Bağcılar Mevkii’nde meydana geldi. Davut Kefelli yönetiminde Başakşehir 4. Etap- Eminönü seferine çıkan 34 FZ 390 plakalı İETT otobüsü, ânîden kontrolden çıkınca yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Otobüsün körüğü ikiye bölündü. Bu sırada otobüste bulunan yolculardan İzzettin Dilekçi körükten savrularak yola düştü. Şükran İpek adlı yolcu ise ayağından hafif yaralandı.
Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları yaralıları ambulansla Vakıf Gureba Eğitim Hastanesi’ne kaldırdı. Ağır yaralanan Dilekçi kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Otobüste bulunan ve kazayı yara almadan atlatan yolcu İrem Aktaş ise şoka girerek, gözyaşlarını tutamadı. Kazayı duyan Aktaş’ın yakınları olay yerine koştu. Kızı Aktaş’ı gören anne, baba ve ablası da gözyaşlarını tutamadı. Birbirlerine sarılan aile üyeleri daha sonra olay yerinden ayrıldı. Otobüs şoförü Kefelli, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken olayla ilgili inceleme sürüyor.
____________________________________________________________
Sürekli bindiğim otobüs, eğer o gün işim olsaydı belki de o otobüste olacaktım. Belki de Allah korusun...