m.trz Fifayı kurdum oyuna giriom oyun biraz kasıo ama onu hallettim en önemli sorunum tuşlar oyunu oynarken sağa sola geç hareket edior ben tusa basıom 5 saniye sonra harekt ediyor yani donuyor... İşlemcim : P4 2.40 GHZ 512 MB Ekran Kartı : GE GORFE FX 5200 128 MB İlginize şimdiden teşekkürler...
LuNaT1C Oyunu hangi özelliklerinde oynuyorsun abi 800 600 low?Eğer bu şekilse geforcun sitesinden son güncellemeyi indir.
m.trz ilgin için tesekkürler son güncellemeyi yaptım ama yinede yok olmuyor valla takıldım kaldım irçok yama denedim olmuyor aklııma başka birşey gelmiyor....
LuNaT1C Hmm özellikler bende de aynısı güncelleme falan indirince yüksek ayarlarda oynuyabiliyordum şu an benim de aklıma bir şey gelmiyor ancak bilen biri varsa bekle yazar yarın mutlak bi cvp gelir.
FBLi_womenizer Arkadaşım Başlat'tan çalıştır'ı tıkla ve msconfig yaz ardından açılan pencereden sağ üstteki başlangıç sekmesi tıkla ve kullanmadığın programları devre dışı bırak bende işe yaradı.. Hadi kolay gelsin umarım işe yarar...