10oguz arkadaşlar sizden bir yama isteğim olucak fm 2006 ya yapılan en son transferler (roberto c. lincol tello vs)transferleri içeren bir yama yaparsanız sevinirim
alper440 evet bncede yama yapılsın venom arkdaşımızın işi gucu bu diilmiş sade başka biri yapsın ondan isteyen yok ;)
10oguz kardeşim bende biliyorum editörden yapmayıda benim edidör donuyo kalıo hiç herket etmio eyer arkadaşlar yaparsa sevinirim
tosba91 Orjinal Mesajı Yazan: dede_53 Bencede yapılsın fm 2007 oynayamayanlar var. oynayamayanlar ve benim gibi hoşuna gitmeyipte oynamayanlar var;)güzel olur böyle bişey yapılırsa.
kezmanmateja Orjinal Mesajı Yazan: 10oguz arkadaşlar yapın şu yamayı ya fm 2006 ya çabuk olun lütfen kolay sa sen yap ugrasıyorum ben
m_balgo ben editor dan yaptım yaklaşık 200 transfer..ligin ekipleri-kasımpaşa falan-menajerler(Şenol Güneş mesela adam Trabzon ile döktürüyodu her oyunda onu aldım seoul'e gönderdim..)ama bilgisayarımın ram i 256 olduğu için yaklaşık iki saat uğraştım
sercan1903 evet arkadaslar abım oynuyor bu oyunu böyle iyi ve güzel bir sitenin bizlere arkasını dönceğini sanmıyorum :)