Imagine Orjinal Mesajı Yazan: cracks gattusoya çirkin diyenin alnını garışlarım.adam karizma ya. :Daynen
raskolnikov5583 koskoca gattuso çirkin dediler ya helal olsun.GATTUSO dünyanın bir numaralı oyuncusudur bence.ve en hırslı en karizmatiğidir.Delikanlı adam GATTUSO ya laf etmez
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: raskolnikov5583 koskoca gattuso çirkin dediler ya helal olsun.GATTUSO dünyanın bir numaralı oyuncusudur bence.ve en hırslı en karizmatiğidir.Delikanlı adam GATTUSO ya laf etmez Ribery'de 1 NUMARALI oyuncu, Tevez'de orda tüpten bahsediliyo. Hırstan fln deil. Ve karizma konusunda ne bileyim neresine bakıosunz anlamıorm. Tmm çirkin deil ama karizmatik de aşırı bi abartı oluyo.
cracks herzaman hırslı adamlar çevresinde karizmatik ve lider kabul edilir. gattusoda öyle.hemde adamda tip var.saçlarını kazıtınca harika oluyo açıkçası.
mmk bu ne kardeşim..işin cıvkını çıkarmışlar..çirkin-mirkin oynuyo adamlar.. ayrıca ribery'i sevmesem de kim böyle bi ankette 1. olmak ister ki? adamın yanlış bilmiyorsam geçirdiği kaza yüzünden yüzü o halde..bunu anket yapıp millete sonuçlarını sunmaları saçma..
kurdt Orjinal Mesajı Yazan: mmk bu ne kardeşim..işin cıvkını çıkarmışlar..çirkin-mirkin oynuyo adamlar.. ayrıca ribery'i sevmesem de kim böyle bi ankette 1. olmak ister ki? adamın yanlış bilmiyorsam geçirdiği kaza yüzünden yüzü o halde..bunu anket yapıp millete sonuçlarını sunmaları saçma.. bnde buna katiliyorum;)
GaSgoine gattuso ne cirkin ne de karizma.normal yurdum insani.Ayrica bu 11 i hic dogru bulmuyorum.bi insani cirkin diye aciklamak cok buyuk saygisizlik.Simdi bu haberi okuyan Ribery ne kadar uzulmustur.
Venom Asamoah'a dil uzatanın alnını karışlarım. Irkçılık var, tamam adam biraz(!) siyahi olabilir ama asla çirkin değil. Ayrıca Gattuso'yu nasıl olur da bu listeye alırlar
ŞANLI_ Gattuso adamı yicek gibi oynuor korkmuşlardır ondan listededir ama tevez ve ribery çirkinlikten ölcek qb :p