Orjinal Mesajı Yazan: intern
Arkadaşlar öncelikle gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler. Bazı sorulara ilişkin cevaplara geçmeden önce hemen şunu belirteyim: YAZ AŞKI volume 1'in hemen çıkma sebebi sizi Eylüle kadar bekletmemektir. Sizde takdir edersiniz ki Eylülde tamamlanması gereken bir yamanın şimdi yayınlanması bir çok eksiğide beraberinde getirir ama yine de olabildiğince eksiksiz bir yama çıkarmaya çalıştık. Gelelim soru, sorun ve eleştirilere:
YAMA ÇALIŞMIYOR? 7.02 YAPIYORUM "insert correct cd" yada BAŞKA BİR HATA VERİYOR ACABA NEDEN?
Arkadaşlar oyununuza 7.02 patchini yükledikten sonra CRACK yapmalısınız. CRACK NASIL YAPILIR?---> Crack dosyasını internetten bulup indirin. İndirdiğiniz bu dosyayı kopyalayıp .../programfiles/sportinteractive/fm2007 bölümünün içine yapıştırın. "Zaten böyle bir dosya mevcut var olanla değiştirilsin mi?" sorusuna "evet" deyin. Şimdi oyununuzu açabilirsiniz.
YAZ AŞKINI YÜKLEDİM AMA OYUNUNUN GİRİŞ BÖLÜMÜNDE DATABASE SEÇME EKRANI GÖZÜKMÜYOR ACABA NEDEN?
Bunun iki nedeni var: 1.Oyununuzun versionu 7.02 değilse bu ekranı göremezsiniz. Oyununuzun versionunu 7.02 yapın. 2.Oyununuzun versionu 7.02 ise yamayı doğru yere yüklememiş olabilirsiniz. Yamayı ".../programfiles/sportinteractive/fm2007/data/db" bölümüne yüklediğinizden emin olun.
7.02 YÜKLEDİM, CRACK YAPTIM, YAMAYI YÜKLEDİM HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ ACABA NEDEN?
Yamanın aktif hale gelmesi için YENİ OYUN açman, YENİ OYUN açarkende db seçme ekranından YAZ AŞKInı seçmen gerekir.
HANGİ TAKIMLISIN, ŞU OYUNCU ŞU TAKIMA GİTTİ, BONSERVİS BEDELİ OYUNDA NASIL GÖZÜKÜR, YABANCI KONTENJANI, İTALYA LİGİ...vb. SORULARA CEVAP
Arkadaşlar hepiniz gibi bende bir takım tutuyorum ama tuttuğum takımı daha güçlü yapacak kadar amatör olmadığımı düşünüyorum. Eksik transferlere gelince arkadaşlar hergün yeni bir transfer oluyor YAZ AŞKI 1 de eksik olan transferler bir sonraki yamada düzeltilir. Bonservis bedelinin oyunda gözükmesi için editörden ayar yapmalısın. Kontenjan hususuna gelince 6+1 YABAMCI KONTENJANI oyuna aktarılmamıştır. İtalya Ligi'nde bazı takımların halen eksi puanla başlaması sorunu düzeltilmeye çalışılmaktadır. (ama zor)
YAZ AŞKI YAMASINA UYGUN SKIN YAPILACAK MI?
Bu teklif (wHoo) değerlendirmeye alınmıştır.
KEYİFLİ OYUNLAR
***intern***