SiLentDarK **Arkadaşlar bana da crack'i ÖM'den gönderebilir misiniz? Acil lazım :) Çok sevdim bu yamayı ama cracki bulamıyorum :S**
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: SiLentDarK Arkadaşlar bana da crack'i ÖM'den gönderebilir misiniz? Acil lazım :) Çok sevdim bu yamayı ama cracki bulamıyorum :S Gönderdim.
SiLentDarK **Hallettim de , maçlar bende yavaş oynanıyor .Maç hızı falan en yüksek ayarında ama çok yavaş oynanıyor maç , oyunu kapattım açtım , tekrar ayarladım falan ama hala aynı ? Bu konu da bir bilgin var mıydı ?**
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: 585858 bi crack da bana yollayabilir misiniz. öm den şimdiden teşekkür ederim Gönderdim. @SilentDark snada cvp yazdım
SiLentDarK ***Arkadaşlar yok mu bunun nedenini bilen ? Oyun kasmıyor , sadece Highlist , maç görüntüsü falan çok yavaş neden acaba bu ? Cache'yi silmekte fayda etmedi :S***
theturan arkadaşlar banada şu 7.0.2 crackını ozelden yollayabılırmısınız acil lutfen! sımdıden tşkler
cemreyazici ya abi ben bole bi yama gormedim yamayi indirdim gerekenleri yaptim new game acarken hata verio ve oyun kapanio hata bende mi yoksa yamada bole bi hata var mi?
cemreyazici ya abi ben bole bi yama gormedim yamayi indirdim gerekenleri yaptim new game acarken hata verio ve oyun kapanio hata bende mi yoksa yamada bole bi hata var mi?
ysrcn67 ark. bisi sorcam ben crack i yaptim da yaz aski dosyalarini nereye kopyalicam bi yardim edin plz
ysrcn67 ark. 702 nin cragini yaptim yaz askini yukledm hersey tamam ama nie kadrolar ayni.yani eski kadrolar war hala.ltfn yardim
mertonur Orjinal Mesajı Yazan: ysrcn67 ark. 702 nin cragini yaptim yaz askini yukledm hersey tamam ama nie kadrolar ayni.yani eski kadrolar war hala.ltfn yardim yaz askını yanlıs yere yuklemıssındır.otomatik olarak D ye yukleniyor ona dikkat et
okochaorhan Hocam ne wedası ya yapma :( Daha Yaz Aşkı V2 bile bitmedi.Bırakma bizi hocam yamalarından mahrum etme:P
the lapaci beyler ben rapidshare ye griom ama sorasini annamiom ingilizcem yoq ondan herhalde nolur biri bana nasi yuklenceiniisolesin nolur ya cok moralim bosuk yrdim edin
salahi intern kardesim su yama nolacak bugun 1 eylul yani sen bizi bu zevkden merhum etme bekliyoruz enazindan bi aciklama yaoarsan memnun oluruz