kurdt 6 bolumde ne dedıını nası anlıcaz ya tersden soluoda naası orencez ne dedıını buldum ya supermıss nar reverse yapınca oluomus:D audıo programıyla
Imagine Orjinal Mesajı Yazan: KolaysaAnlat 6 bolumde ne dedıını nası anlıcaz ya tersden soluoda naası orencez ne dedıını Donatılar da ses kaydedici var ya dosyayı o programdan aç tersten oku seçeneğiyle dinle. Bulmuşsun bile:D
Immune Ya aslında burası yardım için açılmış bi bağlamda ama..Ne biliyim arkadaşlara kendilerinin bulmasını öneriyorum.Yani daha yeni başladım ama böyle oyunlarda başkasından öğrendikten sonra ne anlamı kalır ki ? :rolleyes:
Immune Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 Ne biliyim arkadaşlara kendilerinin bulmasını öneriyorum.Yani daha yeni başladım ama böyle oyunlarda başkasından öğrendikten sonra ne anlamı kalır ki ? :rolleyes: Bu fikrimden vazgeçiyorum.Oyunu bitiren yokmuş ilk bitiren SCN'den olsun bari :P Bu arada 6. bölüm yardım ? Garip garip işaretler var..
Venom Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 Ne biliyim arkadaşlara kendilerinin bulmasını öneriyorum.Yani daha yeni başladım ama böyle oyunlarda başkasından öğrendikten sonra ne anlamı kalır ki ? :rolleyes: Bu fikrimden vazgeçiyorum.Oyunu bitiren yokmuş ilk bitiren SCN'den olsun bari :P Bu arada 6. bölüm yardım ? Garip garip işaretler var.. 6. bölümde sayfanın kaynağındaki linke bak.
Imagine Orjinal Mesajı Yazan: Venom tamam aldı cevabını... Tetraplaza 91. kat sorusu... Bayağı keşfettim sadece $a kısmı kaldı.... O bölüm gerçekten zor kolay gelsin.
Imagine Orjinal Mesajı Yazan: skywalker10 ben de bitirdim bazen çok sinir bozucu oluyor :D :D:D:D beraber bitirdik:D:D
irreplaceable Orjinal Mesajı Yazan: ceyhan12 6.bölümü geçtim bu sefer 7'yi geçemiyorum o da 6 kadar olmasa da zor. 6 yı nasıl geçtin aga "music by ----- cassel" yazıyo taklıdım kaldım ya