foxsel Orjinal Mesajı Yazan: Kral_Neon finali yapıp linki göndermeni dört gözle bekliyorum:D eğer hataları söylerseniz final yapmam kolaylaşır. (şurası olmamış, şurası olmuş, şurayı düzelt gibi...)
yilmassh baba saol ya tam istedigim gibi yapmisin senden ricam ts dan yatarra adnan huseyin face leri yapabilirsen cok mutlu olurum simdiden saol .. iyi calismalar muhtesem facemaker foxsel e sevgi ve saygilarla..!
foxsel yorumlar için sağ olun. beğenmenize sevindim. photoshop bilgim yeteri kadar iyi değil. o yüzden yüzlerin kalitesi sorun.
yilmassh baba harıka olmus number one .. olmus face!..Senden yasincakmak face isticektim rizeli futbolcu ama galiba artik yeni sezonda zico onu istemis fb de hemen anlasmıs 1.2 gun ıcınde ımza cakacakmıs fb ye (yakısı:))
Venom Rica etsem yaptığın resmi koyabilir misin buraya? Ten rengi biraz açık olmuş sanki ama bunun dışında çok iyi, ellerin dert görmesin.
foxsel yorumlar için sağ olun. Orjinal Mesajı Yazan: Venom Rica etsem yaptığın resmi koyabilir misin buraya? Çok iyi olmuş, ellerin dert görmesin.