Kerem Orjinal Mesajı Yazan: m4hmut FIFA 07 'E OLUYOMU? Zaten FIFA 07 En Son Çıkan Oyun :) Tabikide 07 için ;)
dancerboy ya arkadaslar bn size sorunu soyledimgörmeyenler 19.sayfaya baksınlar bnm dediklerimi yaparsanız sorun falan kalmıo
dancerboy sana msnden atarsak oooo 1 gün bulur herhalde yamada sorun yok arkadasım senın fıfa baska bi yama varsa ondan yükleyemeye bilirsin
Kerem http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=61614&pagenumber=1&perpage=10 Yukarıdaki Adreste istediğin bilgi mevcuttur.
dancerboy tamam zombie2 bn senin sorununu anladım sen bu dosyadan once rapidden bi dosya indirmisin ondan gözat çıkıo rapidde 2 dosya ardı ardına inmez sen şimdi modemi kapatıp bastan aç yeniden indirmeyi dene sorunun cozulcek sanırım
Kerem Orjinal Mesajı Yazan: dancerboy sorunun cozuldumu zombıe2 Dancerboy , Teşekkürler Kardeşim Konumla ilgilendiğin için Yamada kendim Sorun Yaşamadığım için Sorunlara Cevap Vermiyorum ;)
dancerboy bşey değil kardes senin işlerin olduğunu gördüm öncekı sayfalarda yardım etmek istedim az biraz yardım ettiysem ne mutlu bana
Sporoyun dancerboy dediklerini yaptımm ilk iki mac atmadı menajer modda ama 3.macta attı ama yinede saol sölediklerin icin ;)
dancerboy bn suan menajerikte 2008 teyim atma daha hiç olmadı ama bn coğunlukla hızlı mac yapıorum ondan belkide ama güzel maçları kendim oynuorum
cost25 yaa bu yamaya lig a yı da ekleseniz çok güzel olcak bir de stadyumlar daha güzel olsa resim gibi olmasın
halilchat abi fifa sildim yeniden kurdum oyunun hiçbişeysiz orjinal hali berbat yüklüyorum yamayı zaten önceden yüklüydü nerden indirdiysem şu stars facediye bişey indirdim oyunu mağfetti. amanha sizde indirmeyin en iyisi FIFA 07/08 Edition Emekler ve update si başka yama kurmayın çıkan updateleri yükleyin yeter
alpi100 ya kardeş güzel yapmışsın süper yapmışsın da 3 kere denedim maça başlıyorum daha ilk yarı olmadan 30. dakikalarda bilgisayarı yeniden başlatıyo...:(
dancerboy **save:**oyunda gol,lig,kupa vb kayıtladığın dosyadır oyun cok güzel indirmeni tavsiye ederim......