oguzkaan4180 Yaw fm 2007 de transfer bütçesini nasıl değiştiririz futbolcu satarken kiralık verirken falan sezonun ilk yarısıyla ikinci yarısında aynı bütçe oluyo.Yada sattığım futbolcuların gelen paraları transfer bütçesine eklenmiyo bu nasıl olucak.
intern **Satılan oyuncuların ne kadarının transfer bütçesine eklendiğini finans bölümünde görebilirsin. Eğer klubün finans durumu pek iyi değilse satılan oyuncunun parasının belirli bir yüzdesini kasaya alabilir.** ***intern***
Venom Ayrıca bütçedeki zarar büyürse en son olarak yönetim elindeki tüm transfer ücretini kasaya koyabilir. FM 2005'teyken benim Schalke ile 302 m $ transfer bütçeme el koymuştu yönetim.
Cesc Balance ın mı 0'ın altında olması gerekio el koymaları için? Bn FC Brussels'deyken 0 M $ transfer bütçesi vermşlerdi. Ama balance 0'ın üstündeydi(tam hatırlayamıorm) ve sattığım oyuncunun parası aynene ekleniodu yine transfer bütçesine.
oguzkaan4180 liverpool dan levanteye ordan osasunaya ordan diyarbakırspora ordan tottenham a transfer oldum şu an transfer bütçesi çok iyi diğer kulüplerde sıkıntı vardı ama şimdi yok.
jsn oyuna basladıgımdan berı gs oynuyom suan 2020 deyım butce 200 2 doların uzerınde pek oyuncaya para vermıyorum genelde sozlesmesı bıten oyuncuları alıyorum bolelıkle bonservıs parası vermekten kurtuluyorum gec oyunlara yonelıyom devamlı alıp satıyom yada oynatıyom
crdsa fm den uzak olduğum için tam hatırlamıyorum ama bir sezonluk bütçe var bir de kalan bütçe var. sezonluk yani başta verilen bütçeye bakıyorsundur belki diye düşündüm (oyunu pek oynamamışlar yapar böyle hatayı, ama yine de aklıma bu geldi)
jsn gs 2025yılndayım 416 ytl butce var ıstedıgım gıbı harcıyom parayı edıtorden falan yapılmadı butce