ksk3591 Maç öncesi rakip takım komutlarında bir adama sıkı markaj uyguluyorum adam maçta golleri golleri diziyor.bu nasıl iş anlamadım?
Cesc Rakip takım komutları ne demek anlamayadaım ama sanırım rakip forveti bir oyuncunun özel markaj etmesinden bahsediyosun. Ama adam golleri sıralıyosa snn deyiminle sorun senin defans oyuncunda. Sat gitsin veya gol yemeye devam et. Marking(markaj)i yüksek bi defas oyuncusu ile bu sorunu halledebilirsin.
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Curcuna Adam Markajı Bu Oyunda Kullanacağın Son Şey Olmalı. Hiç Bir Faydası Yok. Aşırı iyi adamlar için çok faydası oluyo. Oyunda nadir kullanıyorum ama mesela turnuvalarda çok faydasını görüyorum ben.
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: _TaYLaN_ bende hic faydasini görmedim ama faydasini gören varmis... Faydasını görebilmeniz için markaj eden adamın markajının 19-20 olması lazım(18de idare edebilir). Adım attırmıyorlar tuttukları adama..
ksk3591 rakip takım komutları dediğim maç öncesi konuşmaların olduğu yerin yanında yazıo girince karşı takımın taktiği ve oyunculara göre işte sıkı markaj top kapma alanını daraltma gbi şeylerin çıktığı yer.ordan karşı takımdan bi adam seçip markaj herzaman yaptırdımmı adam golleri diziyo.sorunum bu
Cesc Tamam işte, markaj yaptırdığın adamda sorun. Tutamıyo rakibini. İyi bi defansla dene. Yoksa iyi defansın(markajı iyi olan) salla, ne yaparsan yap gol yersin o takımdan bol bol.