Immune Orjinal Mesajı Yazan: OmerCagatay Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 Atletico olmasın tabi gençlik.Sevilla'da olmasın.Ama bazıları ŞL'de olanları seçmeyelim demiş buna karşıyım.Ben Hamburg'u alcam şimdiden söliyim :P O bazıları benim buyrun :D Güçlü takım yok dioz hamburg dio :eek: +Ozan'a katılıyorum Hamburg'un neresi güçlü be e insaf ! Banane ya o benim ilk gözarım :P +ozan'a katılmıyorum :P Çok güçsüz oldu be abi :rolleyes:
TheMaNqLeR -Barcelona -Milan -Real Madrid -Chelsea -Man.Utd. -Inter -Arsenal -Liverpool -Bayern Munich -Valencia -Lyon -Roma -Porto -Sevilla -Sao Paulo -Benfica -Boca -River -Lazio -Sporting -Deportivo -Villarreal -Fenerbahçe =Bremen =A,Madrid =Juve =Schalke
Immune Gökhan'ın yazdığı takımlar ideale benziyor.Yanlız deportivo ne alaka onu tam çözemedim. Çok mu iyi ki ya ? :rolleyes:
ŞANLI_ **Valla Dün gece enese dedm gel bi turnuva ayarlayalım en azından amaç olsun hırs olsun die. o da eyv dedi bugün işte gece bi yere gtmem gerekiodu sen ayarala dedm geldiğimde bakarım ama bütün msjları okuyorum gerçekten kim kimseyle anlaşamıyor. Mantıklı mesajda mantıksızda. Bana Göre bütün takımlar serbest olursa sorun çıkmaz ama işte gerçekten 7-8 takım çok güçlü oluyor. Totthenam ı bolton'ı Hamburg'u çıkarmaktan bahsediosunuz yuh artık iyileri bi kenara attıgımız zaman orta dereceli iyi takımlar olcak dimi yani bi yerde mutluka en iyileri yakalamış olcaz ve her türlü dengesizlik çıkcak.. Bana göre herkes kafasına göre takımını alsın başka bişide demicem. çünkü dediğim qb en iyileri çıkardık mı normallerin en iyileri olcak bu sefer onlarıda çıkardık mı başka en iiler bu olay böle gider. ben birazdan çatonun 06 için iyi takımlar dışında yaptıgı turnuvada serbest olan takımlara bakcam hiç bi sonuca varamazsak o listedeki takımları seçelim olayda kapansın.**
Cesc Juventus, Milan, Inter, Chelsea, ManUTD, Arsenal, Liverpool, Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Lyon, Roma, Valencia. Çato'nun listesi. En mantıklısı bu başta da sölediğim gibi.
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Juventus, Milan, Inter, Chelsea, ManUTD, Arsenal, Liverpool, Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Lyon, Roma, Valencia. Çato'nun listesi. En mantıklısı bu başta da sölediğim gibi. Turnuva da seçilcek takımlar bunların dışında olcak net karar budur. yoksa işin içinden çıkılmıyacak qb.
TheMaNqLeR Orjinal Mesajı Yazan: ΒęŠŢτ™ 7·ЯỖИДŁĐỖ·® Juventus, Milan, Inter, Chelsea, ManUTD, Arsenal, Liverpool, Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Lyon, Roma, Valencia. Turnuva da seçilcek takımlar bunların dışında olcak net karar budur. yoksa işin içinden çıkılmıyacak qb. Tamam o halde ..