Cesc Selam arkadaşlar, düzenleyeceğimiz Football Manager 2007 turnuvasında güçlü takımlar olsun mu? Yoksa 7-8 kişi güçlü takımları alır diğerleri bişe yapamaz mı diyosunuz? Görüşlerinizi bekliyoruz.. (Konuyuda buraya açmamın sebebi doru dürüst turnuva bölümüne bakılmaması. Kısa zamanda sonuca ulaşmak için.)
Shevchenko Yoksa 7-8 kişi güçlü takımları alır diğerleri bişe yapamaz mı diyosunuz? Görüşlerinizi bekliyoruz.. bundan dolayı.. olmasın diyorum
Hauta1n Bence olmamalı.Reputation derecesine göre ayarlansın.World-Class takımlar turnuvaya dahil edilmesin
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko neden cl´ye katılanlar olmasın.. ben belki kopenhag´ı alacam :D 1.torbadan katılanlar olmasın hadi senin için :D
Cesc Evet konunun amacı değişti. Herkes gibi bende olmamasından yanayım. Şimdi sorun şu bu takımları seçe yöntemimiz ne olsun? Reputation m, Ş.L mi? Yoksa başka öneriniz var mı?
Shevchenko yasin´e katılıyorum.söyle olabilir 4 grup olur, cl´ye katılan 16 takım alınır.turnuva yapılır daha sonra uefa grubu olur, onda da uefa´ya katılan takımlarla turnuva yapılır en sonda super cup :D
Cesc O SCN FM turnuvasında olabilir. Bu FM turnuvası. Fazla resmi bişe deil. Ama SCN yönetiminin haberi var. 16 takımlı bi turnuva olacak ve güçlü takımlar olmayacak.
Cesc Dediklerin olur inş Gökhan. Ama bu aşırı ayrıntılı bişe olmayacak. ŞL, UEFA die. normal bi turnuva olacak şimdilik. Ve en kısa zamanda başlıycak(kayıtlar bittiği an)