03Gs1905 Galatasaray transferde anlaştığı 5 isimle imza attı. Orkun Usak 54 numaralı formayı Servet Çetin 76 numaralı formayı Serkan 22 numaralı formayı Barış 20 numaralı formayı Ismael Bouzid 15 numaralı formayı giyecek.. :D
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: ibrahim7 arda 22 numara!!! Görmüyo msn Serkan 22'yi almış. Bide bu Barış'la Serkan'a nie bu numaraları verdiler ki. Yani daha az kullanılan numaralardan alsalardı, az kullanılacakları için.. (Yani Barış'la Serkan, Servet'le Orkun gibi yapsalardı.) Aykut mu alacak 1 numarayı acaba?
LuNaT1C bütün oyuncularımız hayyırlısıyla galatasarayda en iyi şekilde görevlerini yerine getireceklerdir umarım hayırlı olsun.
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Neo_ Hadi hayırlısı biraz da foto koysaydın güzel olurdu. ;) Gstv'den canlı canlı seyrederken foto koymak zor oluyo.. :D
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Görmüyo msn Serkan 22'yi almış. Bide bu Barış'la Serkan'a nie bu numaraları verdiler ki. Yani daha az kullanılan numaralardan alsalardı, az kullanılacakları için.. (Yani Barış'la Serkan, Servet'le Orkun gibi yapsalardı.) Aykut mu alacak 1 numarayı acaba? Servet'in Iğdır'lı olduğu için 76'yı aldığını biliyorum da Orkun da Sakaryalı demek ki :) bu arada forma numarasını Lincoln'ün 10 numarayı alması gibi ekstra bir durum olmadıkça oyuncu kendisi alır.
Neo Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Neo_ Hadi hayırlısı biraz da foto koysaydın güzel olurdu. ;) Gstv'den canlı canlı seyrederken foto koymak zor oluyo.. :D :D:D
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Görmüyo msn Serkan 22'yi almış. Bide bu Barış'la Serkan'a nie bu numaraları verdiler ki. Yani daha az kullanılan numaralardan alsalardı, az kullanılacakları için.. (Yani Barış'la Serkan, Servet'le Orkun gibi yapsalardı.) Aykut mu alacak 1 numarayı acaba? Servet'in Iğdır'lı olduğu için 76'yı aldığını biliyorum da Orkun da Sakaryalı demek ki :) bu arada forma numarasını Lincoln'ün 10 numarayı alması gibi ekstra bir durum olmadıkça oyuncu kendisi alır. Tamam ztn bende kulup onlara nie bu numaraları vermiş die bi ifade kullanmadım. "Alsalardı" ifadesini kullandım..;)
Cesc Bu arada yeni transferlerimiz forma numaraları şöyle: Cassio de Souza Soares Lincoln: 10 İsmael Bouzid: 15 Barış Özbek: 20 Serkan Çalık: 61 Orkun Usak: 54 Servet Çetin: 76