ŞANLI_ Olayları çok Prof hale getirdiler gerçekten fotolar üzerinde yaptıkları oynamalarla hayran bırakan dallamalar var dallama diorm o kekolarda tip yok bi photoshop yapıo maşllah beckham solda sıfır kalıo adam öle bi hale getirio ki kendi aman yarabii yok böle bişi ya.. yani bunu yapmakta kolay yani o keko tipliden nasıl çıkıo o foto dion oha fln oluon bak aklıma geldikçe tav oluom ztn. gerçi benm avatarda da var photoshop ama çaktrma bnde keko tipi yok en azından :p nyse bna göre sanat denemez çnk sanat çok özel , önmli kelime ama yani baya değişik bişi bu dalga isim veremiorm cümleyide sonlandıramıorm :D
Neo **İyi kullanılırsa PS bir sanattır. Her türlü şeyi yapabilirsiniz. Sizin hayalcünüze kalmış bişey birazda.**
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Tıpta estetik neyse,bilgisayar aleminde Photshop odur.. :D Nası laf ama .. :D ne yani şimdi ps kullananlar doctor mu oluyo :confused: :confused: ee niye tıp okuyolar o zmn :confused: not : sarhoşum :D:D
Cesc :D:D Belli oluyo Sezai abi:p Gürhan abi anlayamadım seni, tıpta estetik ne? Başım ağrıyo zorlanıyorum:D
JasoN Photoshop teknoloji sanatıdır. Daha gelişmiş sürümleri çıktıkca görselliğin ve grafiksel zenginliğin artması bu sanatı dahada değerli kılacaktır. Ama bir sanatı bilen yapmalıki değer kazansın. Resim üzerine 2 satır yazı yazmak Grafik sanatı değildir.
Beirrut photoshopsuz sanat susamsaız simit gibidir photoshopsuz sanat internetsiz bilgasayar gibidir photoshopsuz sanat yamasız pes gibidir photoshopsuz sanat countersız internet kafe gibidir işallah derdimi anlatabilmişimdir :rolleyes: :p
Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: aragor photoshopsuz sanat susamsaız simit gibidir photoshopsuz sanat internetsiz bilgasayar gibidir photoshopsuz sanat yamasız pes gibidir photoshopsuz sanat countersız internet kafe gibidir işallah derdimi anlatabilmişimdir :rolleyes: :p Bence yanlış anlattın.çünkü resim çizmekde bi sanatdır.Ama resim çizerken photoshop kullanmazsın.O zamanda sana göre sanat olmamış oluyo.:confused: Neyse uzatmim mini bi çelişkiye girdim.
KennyOii şöyle söyleyebilirim; eğer gerçekten profesyonel bir iş yapıyorsanız(saçma salak fotoğrafçıda çalışıp milletin sivilcesini silip arkaplana manzara koymaktan bahsetmiyorum) bu bir sanattır yeniçağın çağdaş meslek alanı zaten tasarım,grafik üzerine kurulu zaten..