Curcuna Ekran Kartı Ve Ram Almayı Düşünüyorum. Football Manager Rahat Oynayabileceğim Parçalar Sölerseniz İyi Olur:D Önerilerinizi Bekliyorum. Fiyatınıda Belirtirseniz Sevinirim.
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: CrAzY_YiqiT bence kingston al 1 gb ram 41.4 dolar 58 ytl 89 kuruş:D:D aynen :D:D fiayatıda iyiymiş. 58 ytl 89 kuruş :D:D
Curcuna Flood İçin Özür Dilerim. Arkadaşlar Önerileriniz Benim İçin Çok Önemli. Lütfen Önerilerinizi Söleyin.
kurdt Orjinal Mesajı Yazan: CrAzY_YiqiT bence kingston al 1 gb ram 41.4 dolar 58 ytl 89 kuruş:D:D 58 ytl iimis bnde pc topluorum da
Yarra Yering ankarada oturuyosanız demirtepede gmk bulvarının aşağısında çözüm diye bir yer var ankaradaki en ucuz bilgisayar toptancısı tavsiye ederim
berkant_11 kıngston ddr2 1gb ram 900 mhz 65 ytl ekran kartı geforce 6600 256 mb ekran kartı 200 ytl toplam 265 ytl eder pazarlık yapıp 250 ytl yaparsın
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: bUrAk 1905 ankarada oturuyosanız demirtepede gmk bulvarının aşağısında çözüm diye bir yer var ankaradaki en ucuz bilgisayar toptancısı tavsiye ederim Atilla sn isteklerini söle bn alıp kargo ile göndereyim:)