trapdoor SE uğraşlarıma rağmen birtürlü youtube kodlamsını beceremedim şu linkle idare ediverin VIDEO 1 (YOUTUBE) VIDEO 2 (YOUTUBE) İSTEYEN OLURSA Bİ ŞEKİLDE HALLEDERİZ...
trapdoor SE Orjinal Mesajı Yazan: serhat90 bu yabancıların yaptığı facelere benziyo.özellikle burun demekki güzel yapmışım :) birazdan video koyucam, video yu çektim ama küçültmekle uğraşıyorum... yorumlar için teşekkürler...
trapdoor SE Orjinal Mesajı Yazan: serhat90 bunu sen mi yaptın??? evet onu en yaptım, video yu koyduktan sonra istiyen olursa, download linkinide koyarım, fakat ben install yapmasını bilmiyorum...
trapdoor SE Orjinal Mesajı Yazan: serhat90 benzeme sorunu var ama senin yaptığın konusunda süphem var ilk face in mi hayır 30 falan oldu bununla beraber... 2003 ten beri yapıyorum en çok 2005 te yaptım... tabi sadece yayınladığım yani paylaştığım 30 tane var paylaşmadıklarımda çok...
serhat90 hmm o zaman face i yorumlıyım burun mükemmel ötesi benzerlik sorunu var gözlerden kaynaklanan gözleri düzeltirsen manyak olur bide kafanın üst kısmında çizgi gibi bişey olusmus klonlamayı tam yapmamısın onuda tam yapsan tam süper ıolur ama carlos modeline burunu bu kadar kusursuz yapmısın helal
trapdoor SE Orjinal Mesajı Yazan: serhat90 hmm o zaman face i yorumlıyım burun mükemmel ötesi benzerlik sorunu var gözlerden kaynaklanan gözleri düzeltirsen manyak olur bide kafanın üst kısmında çizgi gibi bişey olusmus klonlamayı tam yapmamısın onuda tam yapsan tam süper ıolur ama carlos modeline burunu bu kadar kusursuz yapmısın helal eyvallah ama bence iyi duruyor Oeditten kaynaklanan bozulmalar olabilir, bu arada kafa üzerindeki çizgiyi anlıyamadım birazdan video geliyor youtube.com a upload ediyorum buradaki youtube.com KODLAMASINI nasıl kullanabileceğimi yazbilirmisiniz, benim zamanımda yoktu...
serhat90 kodlamayı bilmiyorum bende bide install yapmayı bilmiyom demiştin benim setup yapım videosu var onu izle çok kolay yaparsın
trapdoor SE Orjinal Mesajı Yazan: serhat90 kodlamayı bilmiyorum bende bide install yapmayı bilmiyom demiştin benim setup yapım videosu var onu izle çok kolay yaparsın link?!
trapdoor SE eyvallah arkadaşım, şuan evden girmiyorum KOTAM dolmak üzere, girdiğimde "Lugano, Kezman, R.Carlos, Alex" upload etcem tek linke, isterseniz ayrı ayrıda upload ederim...