Ayrton Senna Da Silva Basit bir sorunum olucak. Teknik bir sorun olmadigi icin yeni konu actim. Kayitli oyunu actigim zaman bu goruntu ile karsilasiyorum. Bu oyunun yenisi oldugum icin ne yapcagimi bilemedim. Devam Et'e bastim. Fakat acilmadi. Ne yapmaliyim?
intern Arkdaşım bence o oyunu unut. Madem yenisin önce versionunu 7.02'ye yükselt. Sonra güncelleme paketlerinden birini indir ve yükle. Sonra yeni bir oyun aç. Oyunu hem daha güncel oynarsın hemde bu sorundan kurtulursun. ***intern***
..Nicklas.. Cihat bildiğim kadarıyla sorunun çözülmüştü ama yinede yazalım çözümü: 1- Kayıtlı oyun bozulmuş olabilir. 2- Oyunun versiyonunu 7.0.2'ye yükselt **3- 7.0.2'ye yükseltmeden en son data updateleri yüklemeyin**
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: OmerCagatay Cahit bildiğim kadarıyla sorunun çözülmüştü ama yinede yazalım çözümü: 1- Kayıtlı oyun bozulmuş olabilir. 2- Oyunun versiyonunu 7.0.2'ye yükselt 3- 7.0.2'ye yükseltmeden en son data updateleri yüklemeyin Ismim Cihat :) Sa[ol. Bunlari deneyecegim.
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: _Ayrton_ Orjinal Mesajı Yazan: OmerCagatay Cahit bildiğim kadarıyla sorunun çözülmüştü ama yinede yazalım çözümü: 1- Kayıtlı oyun bozulmuş olabilir. 2- Oyunun versiyonunu 7.0.2'ye yükselt 3- 7.0.2'ye yükseltmeden en son data updateleri yüklemeyin Ismim Cihat :) Sa[ol. Bunlari deneyecegim. Pardon :o aklımda öyle kalmış :)
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: HellboY Şu bağlı değil yazan yere tıkla.Öyle olması lazım Evet. Daha demin oyle yaptim. Tabi sifreyi bulmak kolay olmadi :)
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: Lovely beyler ben açamıom oyunu bir yardım plz.manager adı yazcam tıklıom yazmıor. Onun çözümü sitede var heralde yoksada eklerim ben ;)