huso12345 evet arkaaşlar yepyeni bir scoreboard yaması değişiklikler ise zipli dosyada açıklanmıştır.dosya kaybolmayacak şekilde upload edilmiştir. http://www.box.net/shared/upy8shb28k [url=
black_stocking **ya beyler aynı sorun diğer yamadada var: e_text in içindeki dosyayı importlamaya çalıştığımız zaman boyut çok büyük diyo ve hatalı importluyo bu neden kaynaklanıyo?**
huso12345 arkadaşlar yamayı kurduktan sonra hata veriyorsa bide program files taki konami dosyasının içindeki pes 6 exe sini açın hata olmayacaktır genelde böyle düzeliyor.
fifa_mania_99 arkadaslar ben kurdum sorunsuz calisiyor...ellerine saglik huso kardes:D:D bende bunu ariyodum vallahi:D yanliz bikac update ceksen hic fena olmaz mesela lig tv ye ve star tv ye:D
mstflprky tekkkkkkkkkk kelimeyle mukemmel llll saol kardeş hemen yukledim zaten pakette kurulum text i var saolasın çok beyendim
_wolff_ Güzel olmuş lig tv hariç.Lig tvninki öle deilki o yönden benzememiş.Bi de premier league maçlarını fox mu verio onu bilmiodum.Onun dışında güzel emeğine sağlık
eran91 oyun çalışmıyor maça girerken oyundan atıp hata veriyor program files dan denedim düzelmedi yardım et hüso
sari__lacivert ben master lig oynarken surekli bussines cannel cikiyo bunu degistiremem mi yani masterlig oynarken istedigim kanal cikamazmi
Beter Ali Orjinal Mesajı Yazan: emirhan_ef ya cidden tam maca baslerken oyundan atıyo..lütfenn yardımmmmmmmmmmmmmm Evet bendede? Nasıl düzelteceğiz?