ewerad ben full stadyum yamasını yükledim stadyumlarda sorun yok ama maça girerken kadrolar gözükmüyor team menagement den de baktığımda hiçbir takımın kadrosu yok.işte resim:
BATMANLI Arkadaşlar yamayı yükledikten sonra belgerimdeki FİFA 07 klasörünü silin Prablem ortadan kalkar....
ewerad Orjinal Mesajı Yazan: BATMANLI Arkadaşlar yamayı yükledikten sonra belgerimdeki FİFA 07 klasörünü silin Prablem ortadan kalkar.... aynı zamanda kayıtlı oyunlara zarar verir...
BeYaZ_YaRaSa Herkesin YANLIŞI VAR... Yamayı yüklemeden önce belgelerimdeki fifa 07'nin içindekileri siLeceksiniz yamayı yükledikten sonra değiL ... 1 daha söylüyorum yamayı yüklemeden önce sileceksiniz... Bende 89347593847534987 Tane yama war alıntı yamalar kendi yaptıklarım we Stadları yüklememe rağmen rahatca oynayabiliyorsam Sorun sizde ozaman :) Her Yamayı yüklemeden önce siLin fifa07 nin içindekileri...
Gkhnim yada arkadaşlar yamayı yüklemeden kaydedin son halinizi eğer kadro gözükmezse yamadan sonra Takımları sıfırla seçeneğini kullanın işe yarar ben denedim oldu dün akşam yamadan önceki haline döndü takım
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: BeYaZ_YaRaSa Herkesin YANLIŞI VAR... Yamayı yüklemeden önce belgelerimdeki fifa 07'nin içindekileri siLeceksiniz yamayı yükledikten sonra değiL ... 1 daha söylüyorum yamayı yüklemeden önce sileceksiniz... Bende 89347593847534987 Tane yama war alıntı yamalar kendi yaptıklarım we Stadları yüklememe rağmen rahatca oynayabiliyorsam Sorun sizde ozaman :) Her Yamayı yüklemeden önce siLin fifa07 nin içindekileri... arkadaşım haklısın walla bendede bi sürü yama war sorun yok :D:D:D::D:D
kajmeran_30 doğru kardeş ben kariyer oyunnua yeni başladım ilk yılı bitirdim sonra silindi bişiye yaramadı bence yüksleme