"PlayStation-3 magazini" bu hafta benim, onların, PlaySation-3 için hafif yeni ayrıntılar esperadísimo profesyonel gelişim futbol 7i'ne geldiği Shingo Seabass'la küçük bir görüşmeyi yayımladığım magazin.
Dikkate değer karakteristik, ama bu yaşamın, hücre kırıntısının üssünden geliştirdiğidir, ve şimdiden bu beni geliştiriyor olan iki yıl olan, başlıktır. Bu, yeni profesyonel gelişiminin, grafiklerde radikal bir değişikliğe sahip olacak olduğu sona bizi alır.
Karakteristikler şimdiye kadardır:
-Hücreyle yeni grafiksel motor o olarak, temel alır.-
Daha iyi dokumalar, daha iyi ses, oyunun daha iyi sistemi, daha iyi canlandırmalar, -Ama birlikler, ama oyuncular.- …'in olduğu ve benzerleri Ama ruhsatlar (Onlar, Adidas ve Nike'yle kabul etmeyi ister).
Biri, orada, kendisinde olduğu FIFPRO'le bir anlaşma olduğunu bilir, 5 yıl esnasında, destan, 13 ruhsatlı birliğin bir toplamına sahip olacak (Başbakanlık, ilk bölüm, dizi, İsrail'in kızgınlık 1i, Bundesliga, Eredivisie, Portekiz'e ait Bwin Liga, Türkçe Leaghe, İskoç Permiership, süper Yunan birlik, Rusça Liga ve Ligası).
Vurgulaması için başka bir veri, 2'e karşı parti 2i'ni oynamayı olmak için kısımda bir geliştirme internet üzerindedir, ayrıca hangisinden kötü ünle oyuncular yuhlanacak, ile ben, sahneden yayımlarım.
Dat, wat ik ağ la ameliyatıdır, pessoccerworlddur.
Wel engelsin, HAFC heeft een bannetje ameliyat dit anını dus hoef ik niets te vertalene istediği com Nou iedereen bilgisi, HAFC, voor als je terug, jongeyi eğdi..
: Nieuwe nike schoenen en adidas schoenen Nieuwe licenties voor o.un olduğu KLIK Nieuwe anlatıcı Nieuwe trucjes Nieuwe nike gömlekler nieuwe adidas gömlekleri, bir turkije enzodur..
TÜRKÇEYE ÇEVİRDİM BUNLAR YAZIYOR