Cesc Sınava 1 hafta kala internete girebilirsek dertleşiriz, görüşlerimizi paylaşırız, yararlı paylaşımları paylaşırız düşüncesiyle bu konuyu açayım dedim. Tüm ÖSS'cileri bekliyorum(z).
aLex13hLeB Evet 1 hafta kaldı.Haftaya bu saatlerde büyük bi yük kalkmış olcak Bende hiç heyecan yok ama bu kötü mü iyi mi bilmiyorum ? Sınava Üsküdar - Kadıköy civarında giren var mı ?
Cesc Bende de yok bişe. Yük kalkacak ama daha ağırı binmez inş. Nedense garip bi güven duygusu var içimde. Sanki kesin kazanacmışım gibiyim..
dhn Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Bende de yok bişe. Yük kalkacak ama daha ağırı binmez inş. Nedense garip bi güven duygusu var içimde. Sanki kesin kazanacmışım gibiyim.. İnşallah, sınava girecek olan tüm arkadaşlara Allah kolaylık versin... :) 2 sene sonra cem uzan da bize bi kıyak yapar inş :D
_TaYFo_ Allah yardımcımız olsun,iyi kötü emek verdik sonuçta İstediğimiz olmasa da Dünya'nın sonu olmayacak,yaşamaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz.
aLex13hLeB Geçen sene 2. 3. tercih falan olmuştu çok sıkıntılı oluyodu.Bu sene istedğim puanı alırsam il dışına gitmeyi düşnüyorum. Zaten puanı da o üniversitelere göre belirledim.Ama kime sorduysam çok zor dedi.Evimi özledim diye ağlarsın falan diyo herkes :o
MateJa evini mutlaka özlersin.. hatta kavga ettiğin babanı bile özleme şansın olabilir.. ama il dışında okumanın güzel yönleri yokmu.. tabiki var.. ikisi arasında kalabilirsin ama iyi düşün şehir dışına yazmadan önce.. pişmanda olabilirsin..
aLex13hLeB Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ evini mutlaka özlersin.. hatta kavga ettiğin babanı bile özleme şansın olabilir.. ama il dışında okumanın güzel yönleri yokmu.. tabiki var.. ikisi arasında kalabilirsin ama iyi düşün şehir dışına yazmadan önce.. pişmanda olabilirsin.. abi aynı bunları söylediler işte.Ben kardeşimle çok kavga ederim mesela .Gerçekten Fb-Gs gibiyiz onla kavga etmeyi bile özlersin diyolar .Bi de ben hep yalnız yaşamayı istemişimdir.O da var.Anne dırdırı yok ama anne sevgisi de yok yani öyle bi şey .Aklımda İzmir var.Radyo tv istiyorum ben orda geçen sene 305 le kapamış puanı da bana göre . Hayırlısı :)
dhn valla evde kalmak zordur, abimden biliorum. her şeyi kendin yapıosun.. elimden her iş gelir diosan sorun yok :) hayırlısı...
MateJa gitceğin şehire görede değişir.. İzmir gibi şehirde fazla özlemeyebilirsin evini.. sana bağlı sonuçta özleyip özlemeyeceğin.. ama gidersen farklı şehirden okursan o yılları hiç bi zaman unutmazsın heralde.. ayrı bi tadı olur il dışında.. herşey sana bağlı.. sadece şunu söyleyebilirim iyice düşünmeden tartıp biçmeden karar verme.. böyle annene babana kızıp gidiyorum ulan ben deme.. tercih dönemlerinde yaşayabilirsin bunları..
MateJa evet.. ben ilk yılın sonunda pesetmiştim ıspartada :) zor olan süreci atlatmıştım belkide kalsam alışırıdım..
aLex13hLeB arkadaş bulana kadar dayanabilirsem devamı gelir inşallah . Ama bu dediklerimin olması için başta bi şey lazım : Sınavı kazanmak . Yoksa bunlar ütopya olcak
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: hLeB_ Evet 1 hafta kaldı.Haftaya bu saatlerde büyük bi yük kalkmış olcak Bende hiç heyecan yok ama bu kötü mü iyi mi bilmiyorum ? Sınava Üsküdar - Kadıköy civarında giren var mı ? kadıköy´de, acıbadem caddesinde giricekmişim.
Necaty Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ evet.. ben ilk yılın sonunda pesetmiştim ıspartada :) zor olan süreci atlatmıştım belkide kalsam alışırıdım.. Orda S.Demirel üni. var değil mi ? Hangi bölüm okudun abi ?
XII Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: hLeB_ Evet 1 hafta kaldı.Haftaya bu saatlerde büyük bi yük kalkmış olcak Bende hiç heyecan yok ama bu kötü mü iyi mi bilmiyorum ? Sınava Üsküdar - Kadıköy civarında giren var mı ? kadıköy´de, acıbadem caddesinde giricekmişim. acıbademde nerde? ahmet sani mi?
Venom Sınav bir geçsin derinden bir "OH BE!" çekicem. Allah yardımcımız olsun. ÖSS'ye LGS'ye girdiğim okulda giriyorum. Hayırlısı olur inşallah.