Anxiety Şuan öncesindeyiz.Ve hazırlık için test kitaplarına sığamayan öğrencilere bir kaynak. OKS Deneme Sonrasınıda 5gün sonra burda tartışırız. :D Güzel şeyler tartışmak dileğiyle. :rolleyes: ------ Şimdiden giricek bütün üyelere başarılar diliyorum.Allah gönlünüze göre versin. :D Ve son olarak klasik bir soru.Hedef nere? :D
LuNaT1C öncelikle teşekkürler metin(çok resmi oldu:D) neyse herkese başaılar istedikleri yere girerler umarım. Hedefim Fen Lisesi inşallah bakıcaz. Aynen güzel haberler vermek dileğiyle.:)
aLex13hLeB sağol . Bende öss bölümüne baktım . Geçen yılın sorularına .Sos 1 3yanlış Sos 2 geçen sene 8 yanlıştı şimdi 1 yanlış 1 boş :D çok sevindim :) :D
LuNaT1C netlere gelirsek dersanede 70-80 yapıyorum demin 2 saat boyunca ablamın kontrolünde final dersanesinin denemesinden oldum 84,66 çıktı:D final anafene göre daha kolaymış:)
JasoN Teşekkürler Konu için.. Kardeşimde sizler gibi Pazar günü olacak oks sınavına stresli bir şekilde çalışıyor.hazırlanıyor..Hepinize Başarılar Diliyorum.. Allah Yardımcınız Olsun..
bart_ Dersanede netelerim çok düşük. Okulda bir 20 net daha fazla. Ama yine de fazla ümitli değilim... Hedefim, Selçuklu ve ya Dolapoğlu Anadolu Liseleri. İnşallah 5 gün sonra kazandım diye gelirim :) Herkese başarılar - hem öss,hem oks için-
Passenger Hepinize başarılar diliyorum umarım istediğiniz bölümleri kazanırsınız. Kendinizi sıkmamaya ve korkmamaya çalışın çok işinize yarayacak :) Başarılar..
m0K0k0 inşallah kazanırsınız ama bence oks çok fazla önemli değil önemli olan öss sonuçta gidicek bir liseniz var sonuçta düz lisede olsa lise öss de sınavı kazamazsan gidicek bir üniversite yok :)
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: CrAzY_YiqiT netlere gelirsek dersanede 70-80 yapıyorum demin 2 saat boyunca ablamın kontrolünde final dersanesinin denemesinden oldum 84,66 çıktı:D final anafene göre daha kolaymış:) evet finalinkiler kolay. ben finale gidiyordum 96 nete kadar çıkmıştım. ama oks de 89 yapabildim. özellikle türkçede fark var final denemesi-oks arasında. tekrar söylüyorum mümkünse gel :) Orjinal Mesajı Yazan: m0K0k0 sonuçta gidicek bir liseniz var sonuçta düz lisede olsa lise ?düz lise mi?
crdsa evet geçmiş olsun **12.05** itibariyle Oks'ye giren kardeşlerimize,geçmiş olsun.. Son güncelleme 10.06.2007, **12:06** tarihinde _TaYFo_ tarafından yapıldı. :)
bart_ cümlemize geçmiş olsun :o Matematik zorMUŞ herkes öyle dedi. Ama benim gayet güzel geçti, Fen'den çok kötü bekliyorum diğerleri ise iyi. Neyse 1 gün kala heyecan basmaştı :) o da sınavın ilk 5 dk'sında geçti :)
_TaYFo_ Orjinal Mesajı Yazan: crdsa evet geçmiş olsun 12.05 itibariyle Oks'ye giren kardeşlerimize,geçmiş olsun.. Son güncelleme 10.06.2007, 12:06 tarihinde _TaYFo_ tarafından yapıldı. :) Güncelleme:D