Orjinal Mesajı Yazan: cjackson
liverpool'u alınca atmasının sebebi formalardaki hata kitserver'a netten buldugum premier lig formalarını yükleyince düzelmiş oldu hemde yamanın sahip olduğu edit'den yapılmış ii gözükmeyen formalardan kurtuldum :) yinede bu yama boyutuna göre diğerlerinden çok daha ii
cjackson sana daha öncede bununla ilgili mesaj yazmıstım yama kitserver uyumlu Premier lig formalarına sahip bir tek sen bulamadın bu premier lig formalarını yaa.Editten yapılmış forma falan yok anlıcaan
g.hagiyzr07 adlı arkadasın sorusuna gelince ps2 için yama yapmıoruz sadece PC için
aloaloalo adlı arkadasın sorusuna gelirsek yama iki patch değil 2 PART tan olusuo ve ikisininde indirilmş olması gerek yoksa yama tam anlamıyla çalısmaz.Kolay indirilmesi için zaten 2 ye böldüm ;)
TURKEY1 adlı arkadasada import işlemini DETAYLI anlattıgı için tesekkür ederim ben yokken konu baya sahiplenilmiş anlasılan :cool:
Arkadaslar tatilde oldugum için uzun süre konuyla ilgilenemedim ve baya mesaj birikmiş umarım herkese cevap yaza bilmişimdir flood içinde özür diliyorum HleB_10 yani Aytaçla yaptıgımız editte tatil dolayısıyla yarım kalmıştı umarım o da en yakın zamanda biter ve burda yayınlarız