FMPlayer94 Abi süper olmuş.Ben önceden pes 2008 gibi olacak diye bir yama indirmiştim bu siteden.Bunu indirsem o gider mi?
SUCUK lütfen yardım edin mertzy nin yamayı kullanıyorum hazır euro 2008 zamanı bi türk milli takımın kullanmak istiyorum ama edit yapamıyorum malum oyundan atıyor.çözümünü bilen buraya yazsın lütfen.bide pes fan editörü indirdim ama galaiba sadece cep tel.de çalışıyo pc için olanı varsa linkini verimisiniz?
kizilok stadyumlar oyunda gözükmüyor..Sorun ne olabilir..Stadyum dosyasını gerekli yere kopyalamam rağmen oyun içinde gözükmüyor
_M e E r t y z_ Stadyumları kullanmayla ilgili sorunun için şu linkte işine yarar bilgiler war.Bi zahmet oku! _M e E r t y z_ Kitserver Dosyaları Download ve Yardım Bölümü
tegmen_ugur _M e E r t y z_ kardeş yamanı indirecem ama 2 sorum olcak 1.si sadece update yi indireyim yoksa 4 partıda indireyim mi 2. si üzerine türkçe yama atsam bi zararı olur mu
_M e E r t y z_ @ Önce ilk yamayı indir (2 part'ı da) sonra update'i indir (2 part'ı da) ve ilk yamanın üzerine update'i kur. @ Türkçe yama eklesende bi sorun çıkarmaz.
cocozero MRB ÖNCE YAMA İÇİN TŞK BEN HERŞEYİ YÜKLEDİM GÜZEL OLDU AMA FORMALAR YOK YANİ EDİTLENDİ TAKIM ÜZERİNDE ACABA BUNUN SEBEBİ NEDİR BJK FORMASI HOLLANDA TAKIMIYLA AYNI FALAN MAP SORUNUMU NEDİR Bİ ÇÖZÜM VARMI?
_M e E r t y z_ **Stadiums dosyalarını C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6/Kitserver/GDB/stadiums içine at ve maça girmeden önce forma seçme bölümündeyken F1 tuşuna bas o zaman stadyumlar görünücektir.**