cracks bu grafikler cdlerin anasını ağlatır. + her oyun çıkmadan böyle milleti coştururlar oo süper müthiş olcak die..sonunda hep fıs olur:)
himan Orjinal Mesajı Yazan: cracks bu grafikler cdlerin anasını ağlatır. + her oyun çıkmadan böyle milleti coştururlar oo süper müthiş olcak die..sonunda hep fıs olur:) :D
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: _Venom_ Sanırım Fifa 2018 resimleri bunlar. Hamit'in de dediği gibi fıs olur sonunda. o kadarda abartmayalım.olsa olsa FIFA 2017'dir :D
dhn face ler fifa 07 nin xbox360 için olan versiyondan... bununla ilgili bi video vardı, aynıları. hatta ronaldo fln da vardı ama buraya koyulmamış. diğer fotolar da pc için değil, içinde bulunduğumuz devir itibari ile olamaz da zati. fake yani... :)
PetRe Orjinal Mesajı Yazan: Himan Arkadaşlar benim tahminime göre fake olabilir siteye baktım ps2 resimleriymiş:confused:
Gilmour yani zaten bunların PC resimleri olmadığı 2x2=4 . :D ya PS3 ya da XBOX 360 dır. ben bunca senedir FIFA da böle grafik görmedim,torunlarımlarım olursa onların göreceğinden de şüpheliyim...! :D
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: c o n t a g i o u s ben bunca senedir FIFA da böle grafik görmedim,torunlarımlarım olursa onların göreceğinden de şüpheliyim...! :D ah ben o günleri göremiycem :D :P
Anxiety trailer da bir değişiklik yok zaten.Fifa07 üstüne kurulmuş birkaç değişiklik vs. var.O da eylül ekime kadar geliştirilir.Bizde zevkle oynarız inşallah.Faceler keşke pc'de de olsa. :rolleyes:
dhn trailer geçen sonbaharki trailer zaten, onun için bi değişiklik yok, farklılık da yok. fake bunlar arkadaşlar, biraz sabır... o fifa2008.de sitesi midir nedir, o da fake zaten... :)
Immune Bunların PC için olduğunu düşünen yok heralde:) Hehe! Arkadaşlar bunlar bariz Xbox ya da ps3 görüntüleri.Video içinse bence pek bi fark yok gibi.
Neo Bu site fake arkadaşlar 2009 a kadar fifa08 ve fifa09.de isminde iki domain almışlar milleti kandırmaya çalışıyolar. EA'in kendi sitesinden çıkmayan bi habere inanmayın bence. Fifa 07 Resmi Sitesinde şu anda sadece Fifa 08 Cover Yıldızları için bi takım şeyler açıklanmıştır.