_M e E r t y z_ Arkadaşlar işte yeni çalışmamm... Sıkcı Konami arkaplanları yerine 6 Büyük kupaya yeni arkapalnlar ekledim umarım beğenirsinz Şifre: bmspesfm INNDIR Link Yenilendi...
Mad_Dragon bence "_M e E r t y z_ Menü Çalışmaları" diye bi konu aç,tüm çalışmalarını orda yayınla ;)
_M e E r t y z_ Ufak capli bir degisiklik yaptim umarim bu yeni menuleri begenirsiniz INNDIR Link Yenilendi...
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: KRAL_FIFA coooooooook kotu olmus :( Bu da senin düsüncen tabiii:eek: :cool:
tayfun35 ya ben bu tezahüratları falan yapamıyorum ya.dkz yi açıyorum open file diyorum data içindeki 0_soundu seçiyorum.daha sonra edit-import-import all files diyorum tezahürat klasörünü seçiyorum.doluyo.sonra save as diyorum.data içine atıyorum o yeni yaptığımı fakat oyuna girince hala olmuyo.yanlışmı yapıyorum yoksa dkz demi bi sorun var .dkz açılırken pes 6 yok en aşağı pes 5 yazıyo ve wining eleven 9.yardım edersen
tayfun35 bi de ben tsl indirmiştim.onun içinden 0_sound çıkıyo.onu nasıl yapcam ya.dkz open file ile data içinden 0_soundu açıyorum.edit-import-import all files diyorum.o tsl içinden çıkan 0_sound masaüstünde ama gözükmüyo.onun için yapamıyorum.bi yardım edersen.sağol
_M e E r t y z_ Tayfun burada Kupa Arkaplan Çalışmalarım Pes6 ile ilgili sorunları ancak BURAYA yazarsan yardımcı olabilirim yanlış yere yanlış mesajlar atmaa
Life. ya _M e E r t y z_ şöle çook gzl bişe olucak bi turkcell super lig yapsana arkaplan bütün takımlaeın resimleri fln olcaakk yapabilirmsin yaa o MeErtyz Turkcell Super League Basic Pack o hep dört büüklere önem verlmiş bn diom ki btn takımlar olsun yapabilirsen helal sana
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: saricehennem linkler ölmüş Linkler yenilendi bu arada türkçeleştrmek bnm degil szn elinzde bunlar sadece menü arkaplanları