_M e E r t y z_ Dkz studio olmadan pes edit diye bişey olmaz istersen benim konumda işine yarayabilicek bazı dosyalar var. Kitserver Dosyaları Download ve Yardım Bölümü by _M e E r t y z_
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: onur782 kanka türkcell süper ligde niye kezman war en dandik oynıyan o diye mi? Ben TSL'de en çok Kezman'ı sewiyorum diye KANKA:cool:
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: quaresma17 henry ile ribery gitti ama arkaplanlar güzel elinize sağlık Eywallah kardesimm
yilmassh Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Arkadaşlar konaminin o kötü arkaplanlarından sıkılanlar için işte yeni çalışmam... 7 Büyük Lige (TSL dahil:) ) Arkaplan ekledim umarım beğenirsiniz: INNDIR kardes hepsi coook gusel ama trkcl spr lig de sadece kezman yokki senden ricam delgado lincoln ve r.carlos oldugu bir resimden tsl arkaplan yaparsan coook sevinirim simdiden saol emegine saglik
yilmassh mesela arda,nonda,hakan balta,volkan yaman, veeeeeee... turkcell superligi encok gol atan tek ismi hakan sukur gibi dimi.. R.CARLOS YALAN , VOLKAN YAMAN :)
_M e E r t y z_ Ooooo bu iş atışmaya döndü... Tamam arkadaşlar Galatasaraylı futbolcularında Beşiktaslı futbolcularında menülerini yapıcam Orjinal Mesajı Yazan: BAHCECI R.CARLOS YALAN , VOLKAN YAMAN :D :D :D Bu arada bunu yazıp beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsünn:D :D :D
yilmassh baba ultraslan pankartinda gordum Bu yaziyi bursa macindayken ..neyse insallah yaparsin yeni menuler acaba nezaman yayinlarsin??
batuhanyeg çok güsel olmuş devamını da beklerim benim tsl other lig c de otherlig c için tsl galatasaray menusu yaparsan çok mutlu olurum
_M e E r t y z_ **Sende TSL için olan menüyü ggs ile other lig C üzerine koy.Yada unknow_00174'ü unknow_00175 yap ve dKz ile importla böylece TSL menüsü Other C üzerine gelir.Ben ggs ile olanı tavsiye ederim çok basit çünkü**