_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: rogrog nese ya yaptım saol:D:D:D Yorum için saol takıldıın bişi olursadaa yardımcı olurumm;)
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: lesh.men arka plan yapmak için resim boyutunu 512#512 bendeki 1024#768 de Tabiki photoshop'la.Ama en kötü ihtimalle paint ten boyutu ayarlaya bilirsin
sari__lacivert bi problem var ama anlayamadim resimdeki islemi yapıp kaydet diyorum fakat kaydettigim yerde oyle bi dosya yok
_M e E r t y z_ **Yaparım tabiiki de hangi menü için yapıyım.Giriş menüsü,TSL menüsü veya master lig menüsü hangisi için yapıyımm **
sari__lacivert bu patch'i kurdum ama forma ve takim secme menüsü ile pres and button yazan menü degismedi nereyi yanlis yapmis olabilirim bi yardim ederseniz iyi olur ayrica resimdeki islemi yapıp kaydet diyorum fakat kaydettigim yerde oyle bi dosya cikmiyo ondan olabilirmi
munferit arkadaşım rica etsem bi de bjk menu yapabilirmisin?hicbir yerde bulamadım bunu dıkkate alırsan sewınırım
scare94 Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Yaparım tabiiki de hangi menü için yapıyım.Giriş menüsü,TSL menüsü veya master lig menüsü hangisi için yapıyımm Giris menusu olursa sevinirim
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: berl94 tıklayın hayatınızı yaşayın http://s1.gladiatus.net/game/c.php?uid=36012 reklam yasakkkk:mad:
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: scare94 bunla bir menu arkaplani yapabilirmisin? Kardeş istediğin resimden kendimde bi resim ekleyerek bi menü hazırladım umarım begenirsin.Giriş menüsü ve Oyun Ana Menüsü... INNDIR
sansarcan93 kardeş giriom siteye This file has been deleted for the following reason: too old. read more yazıo indiremiom
OziLy rica etsem birde videolu anlatırmısın aslında her şey oldu yanlız görev menüsü (yani nasıl maç yapacağımı gösteren menüde kezman olması lazım ama yok nasuhi1 bu yama ps2 ye olurmu « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »