onurkadri interli - materatzi , fenerbahçeli - Serdar - olcan - kerim - edu - deivid, galatasaraylı - emre aşık - ianamoto, trabzonsporlu - ceyhun ve musampa, sevillalı - kerzhakov..... ve daha aklıma gelmeyen bir çok eksik oyuncu bunları nereden bulumm ???
seyyah_42 interli materazi ve fiorentinalı mutu oyunda yok( nedenini bilmiyorum) diğerleride oyunun çıkmasından sonra olan transferler kerzhakov oyunda rus milli takımında var inamoto westbromwichte musampada atletico madridte
matrockmamy Orjinal Mesajı Yazan: Anders_52 Edu: Cruzeiro Deivid: Sporting Diğerlerini bilmiyorum. teşekkür ederim şimdi yaptım trasferi ama deivid çok kötüymüş:D
Gilmour **kardes bu istediin bütün futbolcuların hepsini FIFA 07 Official Patch yüklersen hepsi olur.Bunun için orjinal FIFA 07 in olmalı.eğer deilse yardım edemem!! **
onurkadri Orjinal Mesajı Yazan: c o n t a g i o u s kardes bu istediin bütün futbolcuların hepsini FIFA 07 Official Patch yüklersen hepsi olur.Bunun için orjinal FIFA 07 in olmalı.eğer deilse yardım edemem!! ya tmm benim fifam orjinal o official patch nerden bulucam