Demirören'in, "Beşiktaş'ı bilen, Türkiye'de çalışmış" diye tanımladığı hoca adayları; Lucescu, Daum, Aybaba ve Denizli olarak yorumlandı

Fenerbahçe'yi Kutladı
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dün basın mensupları ile Ümraniye'de bir araya geldi. Toplantı öncesinde, sezonu ikinci sırada bitiren bayan basketbolculara plaket veren ve birer Bvlgari saat hediye eden Yıldırım Demirören, F.Bahçe'nin lig şampiyonluğunu kutlayarak başladığı konuşmasında yeni hocadan, transferlere kadar çarpıcı açıklamalar yaptı:
Tigana'ya Teşekkür Etti
"Tigana ile misyonu dolduğu ve zamanı geldiği için yollarımızı ayırdık. Kendisi bize 1 yıl içinde 3 kupa kazandırdı. Gençlere önem verdiği ve geleceğin takımını yaratmamızda yardımcı olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Stres yüzünden lig şampiyonluğunu kaybettik. Zaten F.Bahçe'yi İnönü'de yenemiyorsak, şampiyonluğu da hak etmiş olmayız..."
Son Görüşmem Bugün
"Teknik direktör konusunda ön yargım yok. Birkaç adayla görüştüm, yarın (bugün) yurt dışında bir adayla daha görüşeceğim. En kısa sürede bu adayları yönetim kurulumuzla paşlayacak ve son kararımızı hep birlikte vereceğiz. Görüşmelerimi yüz yüze ben yapıyorum. Şu anda adı geçen adaylar arasında sadece Mircea Lucescu ile bir görüşme yapmadım..."
Üç Yabancı Alacağız
Başkan Demirören'in, "Kişiliğini bildiğimiz, Beşiktaş'ı bilen, Türkiye'yi bilen ve daha önce takım çalıştırmış, gençlere önem veren bir teknik adam getireceğiz" açıklaması, hoca adaylarında Mircea Lucescu, Christoph Daum, Samet Aybaba ve Mustafa Denizli isimlerini bir anda ön plana çıkardı. Başkan, ayrıca 2 ya da 3 yabancı futbolcu da transfer edeceklerini söyledi.